Țara noastră participă zilele acestea la cel mai important târg internațional de produse alimentare, agricultură și horticultură, care se desfășoară la Berlin. Brânza frământată de Teaca este unul dintre elementele de atracție în cadrul pavilionului național al României, alături de alte produse gastronomice tradiționale din diferite colțuri ale țării.
Brânza frământată de Teaca este și anul acesta un ambasador autentic al tradiției și meșteșugului culinar românesc la expoziția internațională “Săptămâna Verde 2025” de la Berlin.
Evenimentul se află la cea de-a 89-a ediție și are loc în perioada 17- 26 ianuarie.
„Participarea la această expoziție internațională pentru a 2-a oară este o oportunitate de a prezenta produsul nostru tradițional românesc, produs în Bistrița-Năsăud, în fața unui public internațional, dar și de a sublinia importanța sustenabilității și tradiției în producția alimentară„, explică firma care produce brânza frământată de Teaca – Lacto Sinelli.
Brânza frământată de Teaca este atestată la nivel național ca produs tradițional românesc.