11.1 C
Bistrița
luni, octombrie 28, 2024

Vânzătorii de flori, puși de Poliția Locală să restrângă rândurile! Niciunul în legalitate

În urma controalelor făcute de Poliția Locală Bistrița, s-a ajuns la concluzia că niciun comerciant care vinde flori pentru 1 Noiembrie nu a respectat autorizația de ocupare a domeniului public. Unii ocupă suprafețe și de 10 ori mai mari decât cele autorizate.

Zilele acestea, mii de ghivece cu crizanteme au împânzit mai multe zone ale orașului, ca în fiecare an, de 1 Noiembrie.

Pentru legalitatea desfășurării comerțului stradal, Primăria municipiului Bistrița, prin serviciul de specialitate, a emis autorizații de folosire temporară a unor locuri publice pentru activități sezoniere.

S-au luat în considerare următoarele aspecte: amplasarea comercianților sezonieri să nu afecteze traficul pietonal, interzicerea expunerii produselor în stațiile de autobuz, în dreptul trecerilor de pietoni sau pe pistele de biciclete”, explică Poliția Locală Bistrița.

În urma controalele efectuate, s-a ajuns la concluzia că, până în acest moment, niciun comerciant nu a respectat autorizația de ocupare a domeniului public, aceștia ocupând suprafețe mult mai mari, în unele cazuri chiar și de 10 ori mai mari decât cele autorizate.

S-au întocmit procese verbale de constatare a contravenției, iar contravenienții au fost somați să intre în legalitate DE ÎNDATĂ, fie prin restrângerea suprafeței ocupate, fie prin achitarea diferenței de taxă pentru suprafața ocupată„, mai spune sursa citată.


Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi mai jos:

Ce suprafețe au închiriat vânzătorii de flori în Bistrița:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Aquabis, TeraSteel, Fan Courier și Sanovil! NOI locuri de muncă, în Bistrița

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AQUABIS unde este nevoie de un  electrician. iar Arena by Casa EMA caută antrenor de înot, recepționer, bucătar, ajutor de bucătar, salvapiscin și cameristă. TeraSteel angajează operatori producție. Posturi disponibile și la GB Instaplan Bistrița:

Prima vară fără grija epilării, cu aparatul SOPRANO ICE ALEXANDRITE 755! Oferte de nerefuzat la salonul Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Clientele salonului Paula Murg Beauty de la Cult by Nella au avut prima vară fără grija...

În weekend, la RUBIN Bistrița e Ziua Porților Deschise! Ce modele poți testa:

Mașini puternice, dinamice sau elegante se lasă pe mâna ta, în weekend. La RUBIN Bistrița este...