15.5 C
Bistrița
duminică, octombrie 6, 2024

Teatru, la căminul cultural! Cum a reușit o profesoară din Lechința să umple căminul cultural din Lechința cu un spectacol

După ateliere de poezii, școli de vară cu teatru, dans și scriere dramatică, profesoara de engleză Teodora Trișcă de la Lechința continuă cu evenimentele inedite la sat. Aceasta a reușit să umple căminul cultural din Lechința cu o piesă de teatru, pe care au urmărit-o, cu sufletul la gură, copiii din comunitate, alături de părinții lor.

Teodora Trișcă este profesoară de engleză în comuna Lechința. Aceasta a reușit nu doar să-i facă pe elevi să prindă drag de Limba Engleză, ci și să le deschidă apetitul pentru poezie, cu ateliere speciale, dar și pentru teatru, dans sau scriere dramatică.

Mai multe despre activitățile sale, puteți citi în materialul de mai jos:

Minunea de la sat: profesoara care face cu copiii din Lechința și Teaca ateliere de poezie, teatru, dans și scriere dramatică

Profesoara nu s-a oprit aici și a reușit să umple căminul cultural din Lechința, cu un spectacol de teatru. În colaborare cu Shoshin Theatre Association din Cluj, aceasta a reușit să aducă la Lechința spectacolul „Copilul care nu știa de ce merge la școală”.

Spectacolul a fost primit cu entuziasm de copiii din Lechința, care au mers la căminul cultural să-l urmărească, alături de părinți.

„Teatrul e un instrument esențial în educația copiilor și adulților. Mă bucur că m-am implicat în proiectul „Supporting and Promoting Arts in the Rural Settlements of Europe”, în colaborare cu Shoshin Theatre Association din Cluj și am reușit să aducem acest spectacol minunat, la căminul cultural din Lechința”, precizează profesoara.

Foto: Teodora Trișcă

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.