14.7 C
Bistrița
vineri, octombrie 4, 2024

AQUABIS: Apa nu va fi bună pentru consum în Maieru, Rodna și Anieș, între 7 și 9 octombrie

În atenția abonaților din localitățile Maieru, Rodna și Anieș: Se dezinfectează rețelele de aducțiune/distribuție a apei, a rezervoarelor de capăt și a subansamblelor din Stația de tratare a apei din Anieș, în 7, 8, 9 octombrie. Apa nu va fi bună pentru consumul zilnic nici pentru locuitori, nici pentru animalele din gospodărie.

În zilele de 7, 8 și 9 octombrie 2024 reprezentanții Secției Apă Canal Rodna vor desfășura acțiuni de spălare și dezinfectare a rețelelor de aducțiune și distribuție a apei, a rezervoarelor de capăt, precum și a subansamblelor din Stația de tratare a apei din Anieș.

Anunțăm abonații din aceste zone că în acest interval de timp apa din rețeaua publică va fi hiperclorinată. Prin urmare nu va fi bună pentru consumul zilnic nici pentru locuitori, nici pentru animalele din gospodărie.

Vă mulțumim pentru înțelegere. Ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.

Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la numerele de telefon 0263.21.31.17 și 0372.74.24.78”, transmite Aquabis.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.