27.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 27, 2024

VIDEO – Primarul ales Gabriel Lazany: Lucrurile trebuie să se schimbe profund la Direcția Infrastructură și Servicii a Primăriei Bistrița

Referindu-se la șantierele din Bistrița, primarul ales Gabriel Lazany a declarat pentru Bistrițeanul.ro că a făcut zilele trecute o vizită și pe la punctele de lucru ale Direcției Infrastructură și Servicii din Primăria Bistra. Impresiile nu au fost deloc pozitive.

Am făcut zilele trecute o vizită și la Direcția Infrastructură și Servicii a Primăriei Bistra, la diferitele sedii pe care le au în oraș. Ar trebui să fie principalii gospodari ai orașului, dar sincer vă spun că nu mi-a plăcut ce am văzut acolo.

Nu mi-a plăcut modul în care se organizează. Nu este curățenie în cadrul instituției – toate sunt alandala, aruncate peste tot. dacă ești gospodar, lucrurile arată altfel. Arată a ordine și curățenie.

Nu este ceea ce trebuie la Direcția Infrastructură și Servicii. Lucrurile trebuie schimbate profund. Am „prostul” obicei ca pe unde trec să identific problemele și să le rezolv. Nu trec ca vodă prin lobodă, pe lângă ele – pe principiul „lăsăm pe mâine sau poimâine, că poate nu mai trebuie făcut…”, a mai apreciat Gabriel Lazany.

Acesta a vorbit și despre cele 53 de străzi promise pentru asfaltare, până la sfârșitul anului.

Nu s-a mai asfaltat niciuna, după campanie…! Din păcate este o realitate tristă. Cetățenii orașului au fost mințiți, ca de fiecare dată. Am solicitat la serviciul Patrimoniu o situație cu străzile neasfaltate din oraș. Cu lungime, suprafață și sitația utilităților pe fiecare stradă… Ulterior, vom putea face o strategie de lucru”, a concluzionat Gabriel Lazany.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SPA Shoes caută recepționer: NOI locuri de muncă, la Fan Courier, Arena by Casa EMA, RCB Electro și Drinks Store

SPA Shoes Bistrița caută recepționer(ă), iar MASTERFOAM Șieu-Măgheruș are nevoie de șefi de schimb, stivuitoriști și tehnicieni mentenanță. Oportunitate de muncă într-un cabinet de psihologie și psihoterapie: 

ART LEGNO a ajuns la Bistrița! Artiști în lemn când e vorba de trepte, uși de interior și parchet

Produsele marca ART LEGNO - gândite și fabricate în România de o echipă de profesioniști dedicați...

SERVOPLUS Șintereag anunță lansarea a două noi servicii: instalarea și verificarea periodică a tahografului inteligent Smart 2

Vești bune de la SERVOPLUS Filadelfia Autoservice! Service-ul auto din Șintereag își extinde gama de servicii...