15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

VIDEO: O depășire riscantā a pus în pericol viața unui motociclist polonez, în Braniștea

O depășire riscantă a pus în pericol viața unui motociclist din Polonia, care s-a izbit de un parapet pe Drumul Județean 172 F, în Braniștea, în încercarea de a evita un autoturism care venea din sens opus.

Un șofer care circula pe DJ 172 F, varianta folosită de mulți șoferi pentru a ajunge la Cluj și a evita aglomerația de pe DN17, a filmat cu camera de bord accidentul avut de un motociclist cu numere de Polonia. Accidentul a avut loc în această dimineață.

Se pare că unul dintre cei doi motocicliști care circulau în fața șoferului care a surprins accidentul s-a aventurat într-o depășire riscantă, iar în încercarea de a evita impactul cu un autoturism a ajuns în șanțul de pe marginea drumului și s-a izbit de un parapet.  Accidentul a avut loc pe o porțiune de drum cu linie continuă, unde depășirea era interzisă.

Motociclistul s-a ridicat imediat de jos, scăpându-l de răni serioase, cel mai probabil, echipamentul de protecție și casca cu care era echipat. Șoferul care a filmat accidentul a oprit și s-a asigurat că motociclistul e bine.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!