15 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Găsit cu arma-n mașină, în trafic, la miezul nopții!

Ieri, în mașina unui bărbat de 56 de ani din Bistrița, care circula pe direcția Sărățel-Monariu, a fost găsită o armă neletală.

Ieri, la miezul nopții, polițiștii de la Beclean au oprit un autoturism pe drumul județean 172G, care se deplasa pe direcția Sărățel – Monariu. La volan se afla un bărbat de 56 de ani din Bistrița. Acesta avea în mașină o armă neletală de tir sportiv.

„În urma controalelor efectuate a reieșit faptul că are asupra sa o armă neletală, cu destinația tir sportiv, supusă autorizării. Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu este autorizat să dețină, să poarte sau folosească arme letale sau neletale supuse autorizării”, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar arma în cauză a fost ridicată. Este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!