12.5 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Coincidență emoționantă! Două bune prietene au născut în aceeași zi, cu același medic

Uneori, viața ne surprinde în cele mai neașteptate moduri! Pentru Diana Guzu și Lidia Coman, două prietene apropiate, decembrie a marcat începutul unei călătorii speciale – una care avea să le lege pentru totdeauna. Acestea aveau să nască în aceeași zi, cu același medic, la doar câteva ore distanță.

Totul a început pe 27 decembrie, când Lidia a primit vestea mult așteptată: urma să devină mamă. La doar câteva zile distanță, pe 7 ianuarie, Diana a trăit același moment. Cu lacrimi de bucurie, a aflat că și ea va fi mamă, iar ceea ce le-a surprins cel mai mult a fost că sarcinile lor erau atât de apropiate, la doar o săptămână diferență.

De acolo, a început o călătorie minunată, în care și-au fost alături la fiecare pas, trăind emoțiile și momentele unice împreună:

„A fost o binecuvântare să descoperim că trecem prin această experiență împreună. Ne-am sprijinit una pe cealaltă și am împărtășit fiecare emoție, fiecare frică și fiecare bucurie”, mărturisește Diana.

Dar Dumnezeu avea pregătite și alte surprize. Lidia era programată pentru cezariană pe 26 august, însă, în mod neașteptat, operația s-a amânat pentru 28 august dimineața. Pe 27 august, la ora 6 dimineața, Diana a început să simtă primele contracții.

“Eram uimită când medicul mi-a spus că urma să nasc. Nici nu mi-a trecut prin minte că vom naște în aceeași zi!”, își amintește aceasta.

Și astfel, la miezul nopții, pe 28 august, la ora 00:24, Diana l-a adus pe lume pe micuțul Nicodim Vladimir. Câteva ore mai târziu, la scurt timp după, Lidia a născut-o pe Elisabeth Selina:

A fost un miracol. Să ne gândim că două prietene apropiate au născut în aceeași zi… A fost cu adevărat mâna lui Dumnezeu.”- spune Lidia.

Pe lângă această coincidență incredibilă, soarta le-a adus împreună și în spital. Au fost internate în același salon, unde au trăit împreună primele momente ca mame, împărtășind emoțiile și bucuriile alături de copilașii lor.

Ambele au născut sub supravegherea medicului Andrei Nantoy, despre care au numai cuvinte de laudă:

“Dr. Nantoy a fost extraordinar. Ne-a făcut să ne simțim în siguranță și am avut o experiență minunată datorită profesionalismului său”, spune Lidia.

Diana completează: “Am fost norocoase să-l avem alături pe Dr. Nantoy. A avut grijă de noi în cel mai bun mod posibil.”

Patrisia Moldovan
Patrisia Moldovan
Patrisia Moldovan este studentă în anul întâi la Facultatea de Știinte Politice, Administrative și ale Comunicării, specializarea Jurnalism și la Facultatea de Istorie si Filosofie, specializarea Studii de securitate - la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!