9.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 20, 2024

Proiectul DHD Residence, la un pas de finalizare: apartamente spațioase cu finisaje de top, într-o zonă liniștită, dar centrală!

Proiectul DHD Residence este tot mai aproape de finalizare. La unul dintre blocuri exteriorul este finalizat în proporție de 90%, iar în interior muncitorii se concentrează pe zugrăveală, parchet și uși, dar și utilarea lor cu centrală termică și aer condiționat. Dacă visați la un apartament spațios, cu finisaje de top situat într-o zonă liniștită, dar totuși aproape de magazine și localuri, nu e târziu să aruncați un ochi peste proiectul DHD Residence.

DHD Residence pregătește două blocuri de locuințe pe strada Grigore Pletosu, aproape de centrele comerciale de pe Calea Moldovei, dar care îți oferă puțină liniște într-un oraș tot mai agitat și aglomerat.

La primul bloc s-au finalizat deja lucrările de glet și placarea băilor cu gresie și faianță, muncitorii urmând să se concentreze asupra lucrărilor de zugrăveală, parchet și uși, dar și utilarea lor cu centrală termică și aer condiționat. Exteriorul este și el finalizat în proporție de 90%.

La cel de-al doilea bloc au început lucrările la fațada ventilată și, în paralel, în interior se lucrează la partea de tencuială și glet.

În ciuda faptului că proiectul se îndreaptă cu pași repezi spre finalizare, încă mai aveți timp să aruncați un ochi peste oferta DHD Residence, care propune mai multe tipuri de apartamente spațioase, cu finisaje de top.

Apartamentele disponibile sunt: de patru camere, compuse din trei camere, o zonă de zi, două băi, două balcoane și un dressing; de trei camere, compuse din două camere și două băi și de două camere, compuse dintr-un dormitor și o zonă de zi.

Metrul pătrat de suprafață utilă costă în funcție de suprafața apartamentelor și este negociabil. Astfel, cele cu o suprafață sub 55 de metri pătrați costă 1360 de euro metrul pătrat, cele cu o suprafață cuprinsă între 55 și 80 de metri pătrați costă 1340 de euro metrul pătrați, iar cele cu o suprafață de peste 80 de metri pătrați costă 1320 de euro metrul pătrat. La acestea se adaugă și TVA de 9%.

Un loc de parcare în subteran poate fi cumpărat cu 6.000 de euro +TVA, iar unul în parcarea supraterană 4.000 de euro +TVA.

Cei care achită apartamentele integral beneficiază de un discount de 3%. Locuințele se pot achita și cu un avans minim de 30% și diferența în două tranșe, până la finalizarea proiectului.

Apartamentele se predau la cheie, cu finisaje de lux, încălzire în pardoseală și aer condiționat, geamuri termopan cu trei rânduri de sticlă, uși, baie dotată inclusiv cu centrală termică.

Fațada clădirilor este ventilată, fiind placată cu vată bazaltică și plăci de fibrociment tratate împotriva absorbției la apă, astfel că se reduc și costurile cu încălzirea. Cărămida de 25 de cm folosită la pereții exteriori și cei interiori oferă și o izolație fonică de înaltă calitate.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook a DHD Residence, pe site-ul dhdresidence.ro și la numerele de telefon 0735897990/ 0749943367.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!