12.5 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Hoțul din Subcetate a spart aceeași mașină pentru a doua oară. A ieșit din ea de parcă îi aparținea

Mă plimbam cu cățelul de dimineață, eram în șlapi. Și când m-am apropiat de mașină, el a ieșit și a pornit liniștit spre un alt bloc. L-am întrebat de ce nu-și închide mașina. Atunci a luat-o la fugă și am realizat ce s-a întâmplat” a povestit C.T.. Poliția face cercetări.

Azi-dimineață, în jurul orei 05.00, un individ a fost surprins în timp ce fura dintr-o mașină. Incidentul a avut loc în cartierul Subcetate.

FOTO- FII REPORTER: ”Se sparg mașini în Subcetate, dar poliția nu face nimic! Hoțul, prins în flagrant!”

Deși ar fi fost mai multe spargeri, poliția are o singură plângere înregistrată.

Cel puțin încă trei mașini au fost sparte. Una a fost a mea. Nu sparge geamurile, hoțul. Ci are ceva ustensile cu care desface mânerul și intră în mașină. Mie mi-a furat un încărcător de Iphone și un modulator FM. E drept că eu nu am depus plângere. Ceilalți vevcini am înțeles că au sunat. Iar păgubitul de azi-dimineață am înțeles că a mers la poliție!” a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, M.T..

La sediul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița Năsăud a fost înregistrată o singură plângere privind furtul din autoturism. Infracțiunea a avut loc azi dimineață, în cartierul Subcetate, strada Bujorului nr 2. Dosarul este în lucru la Biroul de Investigații Criminale din cadrul IPJ BN” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

Hoțul a spart mașina de azi-dimineață pentru a doua oară. A ieșit din ea de parcă o deținea

Dacă bistrițeasnul care a surprins hoțul nu ar fi avut spirit civic, fapta ar fi putut trece neobservată. Și poate chiar neraportată la poliție.

Deoarece am plecat devreme spre București, la ora 05.00 mă plimbam cu cățelul prin cartier. Eram în șlapi. Când m-am apropiat de mașină, persoana respectivă a ieșit din ea și a luat-o la pas printre blocuri. Am văzut că portiera nu e închisă cum trebuie și am strigat la el că de ce nu-și închide mașina. Atunci a luat-o la fugă și am realizat ce s-a întâmplat. 

Mi-am luat câinele în brațe și am încercat să fug să îl prind, dar nu am reușit. Nu l-am mai văzut. Probabil s-a ascuns pe undeva. Dar l-am văzut bine și în cartier sunt camere de filmat. Deci dacă vreuna l-a surprins, îl pot recunoaște.

M-am întors la mașină, am făcut poze. Cunoșteam pe cineva din acea scară și i-am trimis pozele. Respectivul l-a anunțat pe proprietar. A coborât la mașină și ne-a spus că e a doua oară când îi sparge mașina. I-a luat inclusiv actele mașinii. Atunci i-am spus că neapărat să meargă să facă plângere. Că nefăcând plângere, îl încurajează să continue!

Vă dați seama că dacă eu nu îl întrebam de ce nu-și închide mașina, el nu avea motiv să fugă. Dar vă dați seama? Mașina aceasta era parcată și la lumină și el a deschis-o, a cotrobăit prin torpedou, că se vede și în poze, și a plecat de la ea de zici că era a lui!” a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, C., tatăl lui M..

Conform celor doi, hoțul ar fi încercat și luni noapte și marți noaptea să deschidă mașini, dar a fost surprins de alarmele auto.

Când s-au pornit alarmele la mașini și ne-am uitat pe geam, cineva fugea de lângă ele. probabil tot aceeași persoană. Ideea e că parcările nu sunt iluminate. Și cea dintre blocurile 7 și 8, au trei stâlpi amplasați, toate becurile arse.

Apoi, au făcut acest punct de lucru al Poliției Locale, dar nu îi vezi niciodată. 

Trebuie ca autoritățile să se implice! Vă rugăm faceți ceva! Că noi degeaba ne plângem. Voi, presa, dacă mai puteți face ceva!! Nu e normal să se întâmple astfel de lucruri, să nu fie siguranță în acest cartier atât de mare al Bistriței!!!” au concluzionat cei doi, tată și fiu.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!