12.5 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

ADI Deșeuri BN: Oamenii care colectează selectiv corect deșeurile primesc tricouri personalizate cu mesajul ”Șef la reciclare”

Apreciem și felicităm oamenii care colectează selectiv corect deșeurile și astfel devin ȘEFI LA RECICLARE – transmit cei de la ADI Deșeuri BN.

În cadrul acțiunilor de informare și conștientizare derulate de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și operatorul de salubritate Supercom, dorim să încurajăm cetățenii care de-a lungul timpului au colectat deșeurile selectiv și să le oferim un mic simbol al recunoașterii  implicării lor”, spun aceștia.

În baza verificărilor efectuate zilnic în toate zonele județului, de către inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, cetățenii care de-a lungul timpului au făcut ceea ce trebuie în privința colectării selective a deșeurilor, primesc tricouri personalizate cu mesajul ”Șef la reciclare”.

Bravo și respect pentru toți cei care înțeleg că avem datoria să ocrotim natura și să păstrăm curat mediul în care trăim!”, mai transmite ADI Deșeuri BN.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Poate cei de la redacția Bistrițeană, observa și pubelele ne golite de supercom…haideți pe centru (Gh.Sincai ) sa filmați…de azi-dimineață stau pubelele pline pe trotuar ca supercomputer nu a binevoit sa le golească…bine ca plătim o grămadă de bani pt.gunoi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!