12.5 C
Bistrița
joi, septembrie 19, 2024

Un copil de 4 ani, ars cu benzină, a ajuns la spital

Un copil de doar 4 ani a ajuns astăzi la Centrul de Permanență Teaca, după ce a suferit arsuri la nivelul abdomenului. Acesta a fost transportat la UPU – SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud a fost solicitat să intervină astăzi în localitatea Teaca.

La centrul de permanență din localitate a ajuns un copil de doar 4 ani, cu arsuri la nivelul abdomenului, după ce ar fi umblat cu benzină.

„Copilul a fost preluat de echipajul C2. Este stabil, cu arsură de gradul I/II în regiunea toraco-abdominală. O să fie transportat la UPU. Acesta a suferit arsuri pe 10% din suprafața corporală”, potrivit SAJ BN.

UPDATE: 

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus în această după-amiază un băiețel de 4 ani, din localitatea Pinticu, prezentând arsură termică de gradul II pe 18% din suprafața corpului (zonele toracică și abdominală), provocată de flacără deschisă.

Copilul a ajuns la UPU-SMURD în stare stabilă, conștient și cooperant, iar după stabilizare și acordarea îngrijirilor medicale specifice, a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, împreună cu mama sa”, explică Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!