11.9 C
Bistrița
vineri, septembrie 20, 2024

Se deschide Centrul Medical PLATINIA, pe Decebal! Gastroenterologie terapeutică, două săli de intervenții – noutățile pe care le aduce la Bistrița

S-au încheiat lucrările de amenajare și autorizare a Centrului Medical PLATINIA, de pe B-dul Decebal nr. 2 (lângă blocul ANL), astfel că începând de Luni, 19 August, acesta se va deschide publicului. 13 specialități medicale, un punct de recoltare analize MedLife, două săli pentru intervenții minim invazive pentru diagnostic și tratament și, pentru prima dată într-un centru medical din Bistrița, gastroenterologie terapeutică cu dr. Andrei Vârciu – medic primar gastroenterolog. AFLĂ cum poți face programări:

Bistrițenii au acum în oraș un nou centru medical modern, dotat cu aparatură de investigație și tratament de ultimă generație și o echipă de medici tineri și entuziaști, pe care-i veți găsi din 19 August pentru consultații și tratament la Centrul Medical PLATINIA, de pe B-dul Decebal, nr. 2 din Bistrița (lângă blocul ANL, vizavi de Centrul Cultural Dacia).

⁠Dincolo de amenajarea spațiului, elegantă și plină de confort pentru medici și pacienți, un accent important s-a pus pe dotările centrului medical, care aduce la Bistrița, de exemplu,  aparatură de ultimă generație pentru diagnostic și tratament în sfera gastroenterologiei. Clinica mai are și două săli pentru intervenții minim invazive unde medicii pot face diverse proceduri necesare fie că este vorba de a pune un diagnostic, fie că e vorba de tratament.

Gastroenterologie, Obstetrică-Ginecologie, ⁠⁠Cardiologie, ⁠⁠Pneumologie, ⁠⁠Endocrinologie, Urologie, ⁠⁠Medicină internă, Chirurgie generală, Chirurgie toracică, ⁠⁠Dermatologie, ⁠⁠ORL și Hematologie sunt cele 12 specialități medicale în care se vor oferi consultații pacienților, cărora li se adaugă cabinetul de psihologie și un punct de recoltare analize deschis în parteneriat cu cei de la MedLife.

Programările la medicii care vor consulta aici se pot face începând chiar de astăzi, la tel. 0790.222.222 sau 0790.002.002, urmând ca de Luni, 19 august, Centru Medical PLATINIA să-și deschidă efectiv ușile și să primească pacienții.

Echipa medicală care va oferi consultații aici și la care vă puteți deja programa este următoarea:

* ⁠Gastroenterologie ………………………… Dr. Vârciu Andrei

* Obstetrică-Ginecologie ………………….. Dr. Vârciu Adelina

* ⁠⁠Cardiologie…………………………………. Dr. Botezan Bogdan

* ⁠⁠Pneumologie……………………………….. Dr. Șanta Virginia

*⁠ ⁠⁠Endocrinologie……………………………..  Dr. Botezan Oana

* ⁠⁠Urologie……………………………………… Dr. Couți Răzvan

……………………………………… Dr. Popovici Eduard

*  ⁠⁠Medicină internă ………………………….. Dr. Nat Laura

* ⁠Chirurgie generală…………………………. Dr. Elisei Radu

*⁠ ⁠⁠Chirurgie toracică………………………….. Dr. Beleuzu Vlad

*⁠ ⁠⁠Dermatologie……………………………….. Dr. Faur Loredana

* ⁠ORL……………………………………………  Dr. Tomuș Mihai

* ⁠⁠Hematologie………………………………….  Dr. Iluța Sabina

*⁠ ⁠⁠Psihologie …………………………………….   Psiholog Domide Anuța

Dacă intrați pe pagina www.platiniamedical.ro găsiți mai multe informații despre specialități, program și programări.

Pentru a rămâne la curent cu noutățile medicale pe care le aduce la Bistrița Centrul Medical PLATINIA urmăriți-i pe pagina de facebook Centrul Medical Platinia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!