9.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 20, 2024

Atenție, se filmează! Se caută persoane din Bistrița disponibile să facă figurație în documentarul despre Tibi Ușeriu, dar și mașini de epocă (Dacia, Oltcit, Aro)

Între 12 și 23 august, la Bistrița se vor filma câteva secvențe din filmul care îl are protagonist pe Tibi Ușeriu. Producătorii caută persoane disponibile să facă figurație simplă și specială, dar și mașini de epocă dinainte de 89.

Vom filma câteva secvențe în Bistrița, despre copilăria lui Tibi Ușeriu. Este un film documentar și vrem să refacem anumite momente din viața lui Tibi. Pentru asta căutăm mașini de epocă (Dacia, Oltcit, Aro) și bineînțeles, figurație”, au transmis reprezentanții producătorilor pentru Bistrițeanul.ro.

În acest sens, la Palatul Culturii se organizează preselecții pentru „figurație simplă și specială, în zilele de 7 și 8 august, între orele 17:00-20:00.

Căutam persoane din zona Bistrița-Năsăud, disponibile pentru filmări în perioada (12-23 august):
* adulți femei / bărbați
* copii între 7-14 ani fete / băieți

Vă așteptăm la Palatul Culturii în sala de cununii, Bistrița. Intrarea se face prin lateral, dinspre parc. Cei care vor fi selectați vor primi și un onorariu de 150 lei / zi”, au mai transmis producătorii.

Despre documentarul care se filmează încă de anul trecut puteți reciti detalii mai jos: 

VIDEO – Renumitul producător de filme canadian Bob Moore, despre filmul cu Tibi Ușeriu și Via Transilvanica: „Acest loc înseamnă vindecare și comunitate”

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!