9.8 C
Bistrița
vineri, septembrie 20, 2024

Sergiu, salvatorul „de serviciu” chiar și-n timpul liber: Una dintre victime i-a leșinat în brațe!

O mașină s-a răsturnat pe plafon, ieri, la coborârea de la barajul lacului Colibița. Sergiu, pompier în cadrul ISU BN, se relaxa în timpul liber când a auzit bubuitura. A dat fuga la locul accidentului, iar una dintre victimele salvate i-a leșinat în brațe.

Un accident rutier a avut loc ieri la Colibița. Șoferul unui autoturism care cobora de la baraj a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat. Autoturismul a ajuns cu roțile în sus, iar două persoane au rămas blocate în mașină.

Înainte de sosirea echipajelor de intervenție, femeile blocate în mașină au avut un înger păzitor. Sergiu, pompier în cadrul ISU BN se afla în apropiere, fiind ziua lui liberă. Când a auzit sunetul produs de mașină, a fugit la locul accidentului, acordând primul ajutor.

Una dintre victime i-a leșinat în brațe.

Astăzi, colegul nostru Sergiu a fost la locul potrivit în momentul potrivit.

Aflat în timpul liber la Colibița, a auzit o bubuitură puternică ce l-a făcut să reacționeze rapid, fiind curios și îngrijorat să vadă ce s-a întâmplat.

Când a ajuns la locul incidentului, a descoperit o mașină răsturnată pe plafon și două femei blocate înăuntru, aparent în stare de șoc și rănite ușor.

Fără să stea mult pe gânduri, Sergiu, împreună cu o altă persoană aflată în zonă, s-au mobilizat imediat pentru a ajuta victimele să iasă.

În scurt timp au reușit să scoată femeile prin geamul din spate al mașinii, care era spart. Una dintre victime, aflată în stare de șoc, a leșinat în brațele lui Sergiu imediat după ce a fost scoasă.

Acesta având prezență de spirit le-a acordat primul ajutor medical până la sosirea ambulanței.

În cele din urmă, ambele victime au fost predate echipajului medical sosit la fața locului, care a preluat situația și a asigurat îngrijirile necesare.

Bravo, Sergiu!”, au transmis cei de la ISU BN pe Facebook.

Sursă foto 1- FB Bistrița trezește-te / foto 2 – FB ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!