2.6 C
Bistrița
vineri, octombrie 18, 2024

FII REPORTER: „Gropile mari de pe Odobescu mi-au distrus mașina!”

Un cititor Bistrițeanul.ro ne-a semnalat existența unor gropi mari pe strada Alexandru Odobescu din Bistrița.  Acum trei săptămâni mi-am îndoit janta, încercând să parchez pe strada Alexandru Odobescu, lângă bibliotecă!

Se vedeau niște gropi pe margine, însă erau pline cu apă… Nu mi-am dat seama cât sunt de adânci”, ne-a scris cititorul dezamăgit.

Culmea, la aproape o lună de zile distanță, gropile sunt tot acolo. Cititorul nostru le-a fotografiat în seara de 24 iulie, pentru a semnala și celorlalți șoferi că pericolul încă nu a trecut.

Vă trimit niște poze de miercuri, 24 iulie. Gropile se văd bine, sunt tot acolo. La penuria de locuri de parcare, gropile respective se întind pe lungimea a trei locuri de parcare!”, a mai comentat bistrițeanul.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Acele santuri nu sunt gropi in asfalt ci sunt santurile in care s-au montat RIGOLE din tabla galvanizata care au fost furate de niste indivizi care au vandut la fier vechi aceste RIGOLE.
    Deci ne-o facem cu mana noastra adica acei indivizi ticalosi de care nu scapa nimic si totul este distrus pentru o bere o pita sau un poc de tigari.
    Estia suntem !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SANOVIL angajează Asistent / Tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist. NOI locuri de muncă, în Bistrița

SANOVIL are nevoie de un asistent / tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist, iar FAN Courier caută curieri în Sângeorz-Băi. Stewo Năsăud angajează asistent manager. NOI locuri de muncă, sunt disponibile la GB Instaplan Bistrița, Aquabis, Kreativ Metal & Colours și RCB Electro.

OCTOBER PRIME: Evenimentul de business al toamnei în Bistrița-Năsăud

Ești pregătit pentru evenimentul de Business Networking al toamnei? În această toamnă, antreprenorii și profesioniștii din județul...

ARIMAR Năsăud: Preiau mașina neînmatriculată și o primești înapoi cu numerele pe ea! Traduceri, asigurări și verificări – rezolvi rapid tot cu ei

Înscrierea unei mașini necesită timp, răbdare și pricepere la a completa actele necesare în fața autorităților....