14.5 C
Bistrița
luni, septembrie 16, 2024

FOTO/VIDEO: Elevii Liceului de Muzică „Tudor Jarda” și-au impresionat auditoriul din Neubrandenburg

Așa cum se întâmplă de câțiva ani încoace, elevii Liceului de Muzică „Tudor Jarda” au petrecut o săptămână în Neubrandenburg, Germania. Au susținut trei concerte pentru comunitatea de acolo, impresionându-și auditoriul și stârnind admirația acestuia.

Din 11 iulie, șase elevi de la Liceul „Tudor Jarda”, însoțiți de profesorul Mircea Borzoș s-au aflat pentru o săptămână în orașul german Neubrandenburg.

Este vorba despre Sonia Pop (clarinet), Maria Muntean (pian), Ștefania Rad (canto popular), Maya Artudean (vioară), Patrick Sîmbouan (canto clasic) și Răzvan Simionca (canto popular).

Experiența elevilor bistrițeni în Germania este posibilă grație unui parteneriat cu comunitatea din Neubrandenburg. Elevii au avut parte nu doar de o bine-meritată vacanță, ci și de trei concerte. 

Mulțumim domnului Manfred Dachner, pentru al treilea an consecutiv de invitație. Profesorii care au pregătit din punct de vedere muzical elevii prezenți în Neubrandenburg sunt Mircea Borzoș, Răzvan Vasile, Melinda Deac, Alida Barbu, Cristian Conț și Bianca Vasile”, a transmis conducerea Liceului de Muzică „Tudor Jarda”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!