12.2 C
Bistrița
duminică, octombrie 6, 2024

FOTO: Mini-epoziție de picturi exotice semnate de artista Cornelia-Rodica Butiulcă, la Vatra Colibița

Vatra Colibița este și mai frumoasă acum, grație picturilor expuse de Cornelia-Rodica Butiulcăabsolventă UAD Cluj – care și-a dorit să împărtășească și turiștilor câteva impresii din spațiile exotice pe care le-a traversat.

Picturile Corneliei Butiulcă (semnate Cornelia Filipaș, numele său dinaintea căsătoriei) pot fi admirate în aceste zile la Vatra Colibița. 

VATRA COLIBIȚA: Experiențe gastronomice inedite în larg, pe catamaranul cu bucătărie și bar, sau pe terasa de pe malul lacului

Cornelia-Rodica Butiulcă a terminat Liceul de Arte Corneliu Baba și apoi Universitatea de Arte și Design din Cluj, promoția 2004.

După terminarea facultății, a locuit o vreme în Dublin. A reușit să-și expună creațiile acolo la Adams Gallery și Oisin Gallery. Când a revenit acasă, a avut ocazia să participe cu o expoziție personală, în cadrul evenimentului Bistrița Bussines.

A expus și în expozițiile de grup ale Asociației Artiștilor Plastici Bistrița, la Galeria Arcade.

La Vatra Colibița am expus pe simeze o mini-expoziție. Sunt lucrări prin intermediul cărora am vrut să mă adresez unui public mai larg, nu doar celor care vin în galeriile de artă.

Lucrările sunt inspirate din călătoriile exotice. Mi-am dorit să împărtășesc o mică parte din această experiență cu toți iubitorii de artă și frumos, într-un spațiu care te ducă cu gândul spre vacanță.

Sper să încânt cu tablourile mele ochii turiștilor și vizitatorilor care trec pe la Vatra Colibița.

Picturile se pot achiziționa, dacă unii dintre turiști se simt atașați mai mult de vreo lucrare”, ne-a explicat Cornelia Butiulcă.

Picturile fac parte din colecția Exotic”, iar trei dintre acestea au fost deja vândute.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.