11.1 C
Bistrița
duminică, octombrie 6, 2024

Vinerea viitoare, la Lechința, „S-au unit legendele: Florin Salam și Tzancă Uraganu”

Vinerea viitoare, la Lechința, va avea loc spectacolul „S-au unit legendele”, un eveniment din cadrul Turneului Național 2024 Romi pentru România – anunță Partida Romilor Pro-Europa – Sucursala Bistrița-Năsăud. Pe scenă vor urca mai mulți artiști de renume, printre care se numără Florin Salam și Tzancă Uraganu.

Partida Romilor Pro-Europa – Sucursala Bistrița-Năsăud are plăcerea de a anunța un eveniment extraordinar, intitulat „S-au unit legendele”, care va avea loc în data de 12 iulie 2024, începând cu ora 18:00, la Piața Agroalimentară din Lechința”, au declarat cei de la Partida Romilor Pro-Europa – Sucursala Bistrița-Năsăud.

Evenimentul face parte din „Turneul Național 2024 Romi pentru România”, care promovează cultura și tradițiile romilor.

Pe scenă vor urca artiști de renume, precum:
– Florin Salam
– Tzanca Uraganu
– Monik – Trupa Angels
– Jamarr
– Julia – Trupa Sexxy
– Axinte de la Vacanța Mare

„Acest eveniment aduce împreună legende ale muzicii românești și este destinat tuturor celor care doresc să se bucure de o seară plină de energie, muzică și distracție.

Accesul este gratuit, iar organizatorii asigură o atmosferă prietenoasă și sigură pentru toți participanții. Partida Romilor Pro-Europa – Sucursala Bistrița-Năsăud își propune să promoveze cultura romă și să aducă împreună oameni de toate vârstele pentru a celebra diversitatea și tradițiile noastre comune.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună și să ne bucurăm de muzica și talentul artiștilor prezenți!”, explică organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.