9.8 C
Bistrița
vineri, septembrie 20, 2024

3000 lei amendă pentru un sătean din Țigău care a aruncat gunoiul pe marginea drumului

Un sătean din localitatea Țigău, comuna Lechința, care a aruncat deșeuri în zona ”La Ou”, ce se află pe drumul agricol ce face legătura între cele 2 localități, a fost amendat cu 3000 de lei.

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud verifică periodic zonele predispuse abandonului de deșeuri în natură din tot județul nostru, pentru a preveni și combate acest fenomen.

În urma unei acțiuni de acest fel, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a fost identificat și sancționat cu suma de 3.000 lei persoana D.I. din localitatea Țigău, comuna Lechința, care a aruncat deșeuri în zona ”La Ou” care se află pe drumul agricol ce face legătura între cele 2 localități.

Trist este faptul că toate deșeurile pe care acest individ le-a aruncat în natură sunt colectate de operatorul de salubritate Supercom atât în programele de colectare, cât și în cadrul campaniilor gratuite pentru deșeuri voluminoase sau vegetale„, explică cei de la ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud anunță că vor continua să supravegheze zonele predispuse la abandon de deșeuri în natură atât prin supraveghere video, cât și prin controale la fața locului alături de Jandarmeria Bistrita.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Daca ne aruncam toți gunoaiele la voia întâmplării pe marginea drumului,in parcare,râuri ,unde vom ajunge? 10.000 lei amenda ar trebui sa fie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

GB Instaplan Bistrița face angajări! NOI locuri de muncă și la Polimed, Aquabis, MasterFoam

NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Polimed și GB Instaplan. Se caută operatori producție, gestionar, inginer automatist, sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. Lista completă - mai jos: 

SUPER OFERTĂ de toamnă: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA...

Profită acum de oferta specială Materom Automotive și achiziționează cel mai îndrăgit model Škoda: Škoda Octavia & Octavia Combi Selection 2.0 TDI DSG, 150 CP au acum un Avantaj client de 5050 Euro (TVA inclus)!