17.8 C
Bistrița
joi, iunie 27, 2024

BEC: Nu a existat nicio fraudă la alegerile locale din Bistrița. Lazany este oficial primar al Bistriței

Biroul Electoral Central București a constatat că NU A EXISTAT NICIO FRAUDĂ LA ALEGERILE LOCALE din Bistrița, în legătură cu buletinele de vot pentru funcția de primar al municipiului.

PNL BN a depus ieri o contestație la Biroul Electoral de Circumscripție Municipală – contestând rezultatul alegerilor de duminică. Liberalii au sesizat posibile nereguli la una dintre secțiile de votare și au cerut renumărarea voturilor. Biroul Electoral de Circumscripție Municipală s-a întrunit într-o ședință ieri după-masă și a respins contestația PNL.

Ulterior, PNL BN a contestat decizia Biroului Electoral Municipal – depunând o contestație și la Biroul Electoral Județean. Și aici contestația liberalilor a fost respinsă.

BEJ tranșează lucrurile: Gabriel Lazany a câștigat alegerile pentru Primăria Bistrița!

Domnule Turc, asumați-vă și nu mai manipulați! AȚI PIERDUT! Bistrițenii v-au trimis acasă! Biroul Electoral Județean a respins toate contestațiile celor din PNL! S-a terminat!”, a transmis consilierul local Augusta Lucia Săsărman. 

La rândul său, deputatul Daniel Suciu a punctat „Am evitat să vorbesc despre adversari, după ce bistrițenii au decis prin vot ce își doresc pentru județ și oraș.

Am tăcut din respect pentru cei care au avut altă opțiune.

Pentru că rolul nostru este să unim comunitatea după un exercițiu electoral, nu să o dezbinăm. Dar! Dar liberalii NU au limita penibilului și NU au ceea ce e obligatoriu: DEMNITATE și SMERENIE!

Robert, ai pierdut zdrobitor, în ciuda unei campanii mizerabile, și ești ultimul care să vorbești acum. Ai pierdut, oamenii nu te-au vrut și poate n-ar strica să te uiți dacă cele 10 porunci le respecți în primul rând tu. Revino la ceea ce știi, la puciuri interne și la executări silite pentru cei care nu au să-ți plătească dobânzi astronomice.

Iar voi, liberali din municipiu, cu Ioan Turc în frunte, NU meritați voturile bistrițenilor ce au avut încredere în voi. Îi mințiți acum vorbind de furt electoral când TOȚI candidații voștri au asistat la numărarea voturilor. Când s-au numărat și răsnumărat toate buletinele cu oamenii voștri acolo, cu președinții de secții numiți de voi. În democrație, câștigă cel mai votat iar Bistrița are primar și numele lui este Gabriel Lazany! Chiar și cu 8 voturi. Indiferent de opțiunea lor de duminică, noi îi respectăm pe toți bistrițenii. V-am spus, există viață și după 9 iunie”, a transmis deputatul Daniel Suciu. 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. În regulă. Dar asta nu trebuie să împiedice scociorârea contestatarilor experți prin anusul interneților după dreptatea și adevărul lor. Zilnic, pe îndelete sau isteric, cu brazdă adâncă și îngustă pentru următorii 4 ani la fiecare „analiză matematică trimisă de un cititor”.

  2. Foarte frumos !!!
    În concluzie: toți o apă și-un pământ.
    Pentru cetățean, pentru democrație, bla, bla, bla. Minciuni, vrăjeli, pentru prostit proști.
    În esență, un singur scop: pentru ciolan.
    Aceeași mizerie la toți.
    Nimic nou sub soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!