14.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 5, 2024

VIDEO: Honoria Rațiu și Loredana Baltă, femeile care deschid lista AUR pentru Consiliul Județean

Honoria Rațiu și Loredana Baltă, femeile care deschid lista AUR pentru Consiliul Județean, au explicat la Bistrițeanul Live care sunt provocările cu care s-au confruntat de când au decis să se implice în politică susținute de AUR Bistrița-Năsăud. 

Honoria Rațiu, managerul unui restaurant de succes din Bistrița, a recunoscut la Bistriteanul Live că nu a intrat în politică pentru că și-ar fi dorit, ci pentru că nu a avut de ales. „De ce AUR Bistrița-Năsăud? Pentru că este un partid nou, care ne lasă să ne exprimăm liber.

Am simțit că oamenii care fac parte din acest partid sunt oameni binevoitori care vin din mediul privat. Vor același lucru ca și mine. Am găsit acolo o unitate aparte. A fost o platformă care ne oferă posibilitatea să ne exprimăm necenzurat”, a precizat Honoria Rațiu.

Loredana Baltă vine din învățământ, fiind profesoară în Dumitrița. Candidează și la funcția de primar în Dumitrița, iar la Bistrițeanul Live a povestit când a început să se implice din punct de vedere civic în comunitatea sa. „Oamenii de la sate nu își cunosc drepturile, sunt umili, pentru o adeverintă pe care trebuie s-o obțină de la Primărie îngenunchează un an de zile…”, a explicat Loredana Baltă.

Cum e să fii femeie implicată în politică și ce proiecte își propun Honoria Rațiu și Loredana Baltă descoperiți urmărind întreaga emisiune – mai jos: 

Material electoral comandat de AUR Bistrița-Năsăud, CMF: 21240330

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.