14.5 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 5, 2024

VIDEO – Robert Sighiartău despre drumul Bistrița – Budacu de Jos: „Niște tunuri, o lipsă de interes, recepții prost făcute și bani pe care-i plătesc bistrițenii”

Robert Sighiartău, candidatul PNL la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, a susținut astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre mai multe drumuri din județ unde lucrările au fost prost efectuate, în opinia sa.

Suntem pe un sector de drum județean, DJ 173 C. Am spus încă de la începutul campaniei că toată campania trebuie să se bazeze pe adevăr și pe onestitate și că voi arăta mâinile pătate de interese ale administrației actuale județene Radu Moldovan. (…)

Astăzi vom vorbi despre episodul drumurilor județene. Suntem aici pe DJ 173 C, care face legătura dintre Bistrița și Budacu de Jos. A fost reabilitat acum 4 ani cu 5,3 milioane de lei. Lucrările s-au făcut de mântuială, prin frezarea și turnarea unui strat de asfalt pe cei 3 kilometri de aici. Pe parcursul lucrărilor drumul a alunecat și Radu Moldovan a mai alocat pentru lucrări suplimentare încă 700.000 de euro în 2020.

În campania electorală a fost inaugurat, cu surle și trâmbițe, dar s-a prăbușit imediat după. A doua alunecare de teren, altă muncă, altă distracție, alți bani publici. După aceea s-a deschis o nouă licitație pe site-ul Consiliului Județean de 4,3 milioane de lei. Atât a costat a doua consolidare. Știți cât a costat tot acest drum? 2,5 milioane de euro pe 3 kilometri. Niște tunuri, o lipsă de interes, recepții prost făcute și bani pe care-i plătesc bistrițenii„, a declarat Robert Sighiartău.

Acesta a vorbit și despre alte drumuri din județ, unde, în opinia sa, lucrările au fost prost efectuate:

Cod unic de identificare mandatar financiar: 21240015

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Beneficiile gelului Eqvagel Forte pentru câini

Când vine vorba de îngrijirea câinilor, proprietarii de animale caută mereu cele mai bune soluții pentru a le asigura „blănoșilor” confortul și sănătatea. Un produs care a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de animale este gelul Eqvagel Forte.

UNIC în Bistrița: Conacul Verde s-a reinventat pentru cei care caută o experiență gastronomică, istorică și culturală aparte

Fosta Vilă Tiți, acum restaurantul Conacul Verde de pe Republicii, nr. 79, s-a reinventat și vă...

Protejează-ți inima cu ajutorul unui expert în cardiologie! Consultații cardiologice la Bistrița cu Dr. Eva Deak – în 5 octombrie, 9 noiembrie, 7...

Nu lăsa sănătatea inimii tale la voia întâmplării! Dr. Eva Deak, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, cu peste 30 de ani de experiență la Institutul Inimii din Cluj-Napoca și o practică îndelungată în cardiologia privată, te așteaptă la cabinetul din Bistrița Str Alba Iulia nr 19, pentru consultații personalizate și soluții terapeutice avansate.