2.6 C
Bistrița
vineri, octombrie 18, 2024

Artistul Andrei Bindea a făcut spectacol cu un „monstru marin” din flori

Andrei Bindea, artistul din Beclean care transformă florile în adevărate spectacole a reușit să impresioneze în cadrul celei de-a doua ediții a Florall Timișoara, cu un „monstru marin” decorat cu flori.

Andrei Bindea este din Beclean și de 16 ani manageriază o florărie, după ce a ajuns în acest business din întâmplare. Floristul și-a făcut un obicei din a impresiona cu aranjamentele sale din flori, făcând senzație anul trecut la Florall Timișoara cu o rochie din flori.

Nu s-a lăsat mai prejos nici anul acesta, când a expus la același eveniment ajuns la a doua ediție un „monstru marin” decorat cu flori.

„Lucrarea sa Kraken – monstrul marin sub formă de caracatiță a impresionat întreg publicul vizitator și a fost încântarea copiilor. Cu o structură metalică de peste 600 de kg, multă muncă și oameni faini implicați, Kraken-ul cu efect de wow a lui Bindea a fost cu siguranță o piesa valoroasă în ediția II la Florall Timișoara”, notează organizatorii evenimentului.

Foto: Florall Timișoara 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SANOVIL angajează Asistent / Tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist. NOI locuri de muncă, în Bistrița

SANOVIL are nevoie de un asistent / tehnician Radiologie, infirmieră și farmacist, iar FAN Courier caută curieri în Sângeorz-Băi. Stewo Năsăud angajează asistent manager. NOI locuri de muncă, sunt disponibile la GB Instaplan Bistrița, Aquabis, Kreativ Metal & Colours și RCB Electro.

OCTOBER PRIME: Evenimentul de business al toamnei în Bistrița-Năsăud

Ești pregătit pentru evenimentul de Business Networking al toamnei? În această toamnă, antreprenorii și profesioniștii din județul...

ARIMAR Năsăud: Preiau mașina neînmatriculată și o primești înapoi cu numerele pe ea! Traduceri, asigurări și verificări – rezolvi rapid tot cu ei

Înscrierea unei mașini necesită timp, răbdare și pricepere la a completa actele necesare în fața autorităților....