14.8 C
Bistrița
duminică, septembrie 8, 2024

Casa EMA își mărește echipa!

Sala de fitness a complexului anunță un nou job de Instructor Fitness disponibil! Dacă ești pasionat de lumea fitness-ului și dorești să influențezi acest domeniu, Casa EMA te așteaptă la o întâlnire!

Deja îi cunoști pe cei doi antrenori care activează în acest moment la sala de fitness, Mirela Riți și Mihai Pop – un duo excelent care întâmpină clienții cu multă energie zi de zi!

Acum ai posibilitatea să te alături și tu echipei Casa EMA, alături de care vei reuși să îți atingi toate obiectivele propuse!

Ce trebuie să faci? Trimite un CV la adresa [email protected] și aplică pentru postul de antrenor personal al sălii de fitness Casa EMA! Găsești jobul și pe pagina de facebook Casa EMA, poți aplica și direct acolo.

Ce te recomandă? Experiența ca antrenor și, desigur, pasiunea pentru sport și mișcare. E nevoie de o persoană dinamică, serioasă, dedicată și ambițioasă, care să dețină un certificat/atestat de Instructor Fitness! Programul este flexibil, colectivul este foarte fain, iar clientela super ambițioasă!

Pentru mai multe informații sunați la 0747-026.593, sau intrați pe pagina www.casaema.ro

Casa EMA – Relaxant.  Activ.  Sănătos.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE TE PREMIAZĂ: Vino la CARAVANA Škoda, în 14 – 15 septembrie și participă la TOMBOLĂ

MATEROM AUTOMOTIVE TE PREMIAZĂ: Vino la CARAVANA Škoda în 14 și 15 Septembrie 2024, în parcare la Bistrița Retail Park, înscrie-te la Test drive și participă la TOMBOLĂ. Ce poți câștiga:

Stewo Năsăud caută asistent producție, Aquabis angajează instalatori, încasator și cititor contoare. Noi locuri de muncă, în Bistrița

STEWO Năsăud are nevoie de un asistent producție, Aquabis angajează instalatori, cititor contoare și încasator. The...

Schimbă la timp plăcuțele de frână și călătorește în siguranță tot anul!

Materom Automotive îți oferă o Super Reducere de -30% la Schimb plăcuțe frână, pentru automobilele Škoda...