12.2 C
Bistrița
duminică, septembrie 8, 2024

S-a ales cu dosar penal după ce n-a încăput de…ambalajele unor produse

E vorba de un bărbat din Budac, ce s-a apucat de distrus ambalajele unor produse. Omul căuta ceva anume, și în loc să citească pe ambalaje…le-a rupt. S-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

Un bărbat de 51 de ni, din Budacu de Sus, a mers la cumpărături într-un hypermarket din Bistrița.

Omul a vrut să își cumpere un încărcător wireless. În loc să se uite pe etichetele de pe raft, sau pe cele de pe cutiile produselor, omul…a ales ….să le distrugă.

Iar asta i-a adus dosar penal.

Un bărbat de 51 de ani din Budacu de Sus, care se afla la cumpărături într-un hypermarket din municipiu, a început să rupă ambalaleje mai multor produse electronice, pe care ulterior le-a abandonat pe rafturi. (mouse cu fir, adaptor video, set de boxe). Jandarmii au fost solicitați să intervină, iar pe numele celui în cauză au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de distrugere, conform art. 253 – Cod Penal, care au fost înaintate Poliției pentru continuarea cercetărilor” transmit reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE TE PREMIAZĂ: Vino la CARAVANA Škoda, în 14 – 15 septembrie și participă la TOMBOLĂ

MATEROM AUTOMOTIVE TE PREMIAZĂ: Vino la CARAVANA Škoda în 14 și 15 Septembrie 2024, în parcare la Bistrița Retail Park, înscrie-te la Test drive și participă la TOMBOLĂ. Ce poți câștiga:

Stewo Năsăud caută asistent producție, Aquabis angajează instalatori, încasator și cititor contoare. Noi locuri de muncă, în Bistrița

STEWO Năsăud are nevoie de un asistent producție, Aquabis angajează instalatori, cititor contoare și încasator. The...

Schimbă la timp plăcuțele de frână și călătorește în siguranță tot anul!

Materom Automotive îți oferă o Super Reducere de -30% la Schimb plăcuțe frână, pentru automobilele Škoda...