Dacă aveți poftă de o bulgăreală sănătoasă în zăpadă, de un săniuș, de un vin cald savurat într-un peisaj de iarnă de basm, musai să urcați în acest weekend în Tihuța, iar noi vă recomandăm să mergeți direct la oamenii faini adunați în jurul proiectului Tihuța Retreat. E altceva și garantăm că o să ne mulțumiți pentru pont! Copiii au unde se da cu sania, iar voi puteți mânca bine și sănătos (mâncăruri gătite doar cu ingrediente locale). Dacă vreți să și înoptați la ei, ați face bine să vă rezervați o cameră, nu au foarte multe disponibile.
Iarna nu a fost prea generoasă cu noi în acest sezon, dar la Tihuța s-a instalat confortabil. Iar la Tihuța Retreat e parcă și mai frumoasă. Și știți de ce?! Pentru că s-au adunat acolo câțiva tineri entuziaști care vor să spună o altfel de poveste în turismul local. Bucuria lor e să vadă turiștii care le trec pragul încântați, relaxați, veseli și fericiți.
Iar pentru asta au creat o atmosferă aparte, prietenoasă, iar în restaurantul de familie deschis doar în weekend vă puteți răsfăța cu preparate gătite cu drag, din ingrediente locale, că da, susțin economia locală și prin fapte, nu doar din vorbe.
Dacă vreți să-i cunoașteți puteți profita de ultimul weekend din vacanța copiilor și să-i scoateți la zăpadă, în Tihuța. În apropierea Tihuța Retreat este un derdeluș unde se pot bucura de zăpadă cât vor, pe sănii sau colaci de zăpadă, iar voi puteți sporovăi cu prietenii cu un pahar de vin fiert, iar în fața butoiului cu lemne altcumva va curge timpul și doar foamea o să vă facă să vă doriți să intrați în restaurant.
Cei care au mâncat aici spun că burgerii lor sunt de vis și că dau dependență, așa că veți reveni aici, să-i mâncați din nou. La fel de lăudate sunt și coastele făcute după o rețetă secretă, care le dau o savoare aparte. Meniul este mult mai vast, dar va trebui să îl descoperiți singuri. Noi vă mai spunem doar că la desert puteți încerca un tiramisu demențial, un cheesecake făcut cu generozitate, iar de papanași am aflat doar că sunt „bestiali”. Trebuie să știți că tot ceea ce mâncați este făcut în bucătăria proprie, inclusiv chiflele burgerilor sau carnea din care sunt făcuți.
Vă reamintim că deocamdată restaurantul, un proiect de familie, este deschis doar în weekend, dar cazarea și barul vă sunt la îndemână tot timpul anului. Dacă vreți să rămâneți în legătură cu tinerii frumoși din spatele proiectului Tihuța Retreat, a căror poveste o să v-o spunem în curând, musai să dați un Like paginii lor de Facebook Tihuța Retreat și n-o să ratați nicio noutate, ofertă sau supriză pe care v-o pregătesc.
Cum ajungeți la ei?! Simplu! Sunt chiar la intrarea pe drumul spre Ciosa, care vă ducea și la Festivalul Usturoiului. Au o parcare încăpătoare și toată bunăvoința din lume ca voi să vă simțiți mai bine decât acasă.