Bistrițenii sunt așteptați vineri seara la Noblige. Vinurile alese vor curge în pahare, iar mesele vor avea gustări una și una. Iar ochii li se vor putea delecta cu ”Florile lui Miron Duca”.
Restaurantul Noblige și-a obișnuit clienții cu evenimente selecte, rafinate, cu gust. Și în această lună, mai exact vineri- 23.07.2021- va avea loc încă un eveniment destinat gusturilor fine: o seară gastronomică cu degustare de vin.
”Se vor degusta vinuri atent selectate, de la podgoriile Vînju Mare, Sarica Niculițel și Château Cristi, prezentate de somelierul Ștefan Teris” explică organizatorii.
La asemenea vinuri selecte, și preparatele de pe mese vor fi la înălțime. Printre preparatele pe care le vor putea gusta cei prezenți se numără pate din Foie Gras marinat în Armagnac sau choux cu cremă din sturion afumat. Felul principal este și el special: antricot de porc gătit lent, rattatouille din legume, hummus cu trufe și sos Holandeisse.
Iar în timp ce savurați un pahar de vin și vă delectați cu pate din Foie Gras sau ciupercuțe de Paris puteți admira exponatele ”Florile lui Miron Duca”. Aceste tablouri sunt cu atât mai speciale, cu cât acest stil nu este des întâlnit la Miron Duca.
Țineți cont de faptul că participarea la evenimentul organizat de Noblige se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile. Pentru rezervări sunați la 0744.702.565. Prețul unui astfel de festin este de 100 de lei.
Pensiunea și Restaurantul NOBLIGE e o pensiune cochetă, de câteva camere, cu un mic restaurant, unde Chef Bazil le pregătește turiștilor micul dejun sau celor care vor la amiază un prânz rafinat, deschis chiar în inima orașului.
Restaurantul și terasa la fel de elegantă și discretă sunt deschise oricui vrea să ia prânzul sau cina în oraș, ori să savureze un vin bun, la o poveste de seară, cu prietenii. Evident, locul este potrivit pentru mici petreceri sau evenimente de familie.
Mai multe despre Pensiunea și Restaurantul Noblige puteți citi în materialul de mai jos: