2.5 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 12, 2025

Dr. Tiberiu Tudor șeful UPU-SMURD: „Mâncați și beți, dar cumpătat. Gustați, nu beți toată sticla!”

Pentru bistrițeni urmează una dintre cele mai așteptate perioade din an. Pentru personalul Spitalului Județean de Urgență, însă urmează una dintre cele mai aglomerate perioade, asta pentru că nu puțini sunt cei care exagerează cu mâncarea și băutura, ajungând să își petreacă parte din Crăciun pe un pat de spital.Ce sfaturi are pentru bistrițeni dr. Tiberiu Tudor, șeful UPU SMURD:

Spitalul Județean de Urgență s-a pregătit pentru o „avalanșă” de prezentări la Unitatea de Primiri Urgențe. După  o perioadă intensă de post, bistrițenii încep să consume cantități însemnate de mâncare și băutură, iar asta îi trimite adesea la spital.

„Mâncați și beți, dar cumpătat. Gustați, nu beți toată sticla. Cei care țin post și încep dintr-o dată să mănânce sunt la risc de pancreatită sau de tulburări digestive și sunt mai afectați decât cei care au făcut această pauză. Cei care au ținut post chiar ar trebui să își reia alimentația cu grăsimi în doze mici și cumpătat”, recomandă dr. Tiberiu Tudor, șeful UPU-SMURD, prezent la Medicină pe Limba Ta.

Acesta a mai spus că în zilele în care se observă o creștere a numărului de prezentări la Unitatea de Primiri Urgențe a încercat să suplimenteze personalul.

Emisiunea la care a fost prezent dr. Tiberiu Tudor o puteți urmări mai jos:


 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Da, bune sfaturi….
    Din pacate, mâine seara daca ne ataca rusii vom fi o tara ocupata în mai putin de 24 de ore deoarece peste trei sferturi din adulti vor fi ghiftuiti si ranga de la atâta mâncare si bautura turnata în ei.
    Iar luni dimineata vor fi cozi de ambulante la sectiile de urgenta pentru aia carora le-a crapat matul sau tensiunea arteriala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Este momentul perfect să te pregătești de aventurile acestei primăveri! Profită de oferta MATEROM AUTOMOTIVE

Este momentul perfect să te pregătești de aventurile acestei primăveri! Profită de oferta MATEROM AUTOMOTIVE pentru Verificarea de primăvară și asigură-te că mașina ta este pregătită pentru călătoriile din acest sezon.

San Deco Bistrița-Năsăud caută consilier vânzări. Rombat angajează operatori producție! NOI locuri de muncă, la Fan Courier, DIVANI & SOFA, Polimed

SAN DECO Bistrița-Năsăud și DIVANI & SOFA caută consilier vânzări! Rombat angajează operatori producție. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Veche, Amicii Building, sau Ideal Print și Fan Courier. Oferta completă, mai jos:

20 de ani dulci, frumoși, cu Cofetăria MARISAN din Sângeorz-Băi! CUM poți participa la TOMBOLA de ziua lor:

Creează amintiri dulci de două decenii, îmbinând pasiunea pentru dulce, gustul autentic și calitatea produselor, în prăjituri și torturi de-ți lasă gura apă. Acum, la 20 de ani de existență pe piață, Cofetăria Marisan vrea să vă mulțumească vouă, clienților, prin organizarea unei tombole cu premii senzaționale. CE trebuie să faceți: