1.3 C
Bistrița
vineri, noiembrie 22, 2024

Cum au ajuns curierii Glovo să mișune pe coridoarele spitalului. Managerul Gabriel Lazany: „Unii pacienți își comandă online pizza”

Potrivit managerului Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, unii pacienți vor să aducă confortul alimentar de acasă în unitatea medicală și își comandă online mâncare. Așa se face că în timpul programului de vizită, curierii Glovo pot fi văzuți mișunând pe coridoarele spitalului.

În ciuda faptului că mâncarea servită în Spitalul Județean de Urgență Bistrița este mai mult decât decentă, nu puțini sunt cei care vor să mănânce la spital….ca acasă. Așa că își comandă mâncare online.

Cel care a făcut publică neobișnuita situație a fost chiar managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany care a precizat că în timpul programului de vizită, curerii Glovo pot fi văzuți mișunând pe coridoare, cu mâncare după ei.

„În continuare se aduce foarte multă mâncare la pacient, ceea ce nu ar trebui, pentru că alimentația pacientului face parte din planul lui curativ. În perioada de vizită, îi vezi pe curierii Glovo. Unii pacienți își comandă online mâncare și pizza și apoi spun că îi doare stomacul. Nu ar trebui să fie permisă introducerea de hrană suplimentară, mai ales pentru că nu cred că este nevoie. În plus, nu avem control pe ea. Dacă un pacient internat face o toxiinfecție alimentară, primii acuzați suntem noi, fiindcă nu știm ce mănâncă pacientul respectiv, nemaiavând control”, a explicat, într-o conferință de presă, managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany.

Acesta le-a mai recomandat celor internați și aparținătorilor să se limiteze la alimentele primite în spital.

Foto: startupcafe.ro

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui interzisa o astfel de practica. Va dati seama catzi microbi se introduc de pe drum de catre cei care intra zi de zi, permanent in spital si cutreiera toate incaperile acestuia… ! Trebuie opriti , undeva intr-o sala la parter, unde sa fie un fel de ” sala de mese ” si unde sa fie consumate aceste produse , exclusiv . Domnul Lazany, poate va ganditi si la acest aspect !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Noua colecție de iarnă, la DYA Cool Fashion: Se poartă gecile și paltoanele cu gulere de blană! Găsiți inclusiv mărimi mari 6XL sau 60-62

Magazinul DYA COOL FASHION este cunoscut în rândul bistrițencelor că aduce haine de calitate, elegante sau...

MATEROM AUTOMOTIVE angajează Facturist organizat și atent la detalii

Compania MATEROM AUTOMOTIVE este în căutarea unui Facturist organizat și atent la detalii, pentru a se alătura echipei noastre. Vei fi responsabil/ă de gestionarea activităților legate de facturare, înregistrarea documentelor contabile și menținerea unei comunicări eficiente cu clienții și colegii.

O armă reală – PREMIUL oferit de Poligon Tactical Defense Bistrița la concursul care marchează primul an de existență

Singurul poligon de trageri indoor din județ s-a deschis acum un an, la Bistrița. Dar băieții...