Restaurant Rapsodia are de o săptămână o altă conducere, iar mâine, începând cu ora 18.00, terasa se redeschide și nu oricum, cu o degustare mai altfel de vinuri alese de la Crama Jelna, prezentate de Darius Pripon, tânărul care semnează toate vinurile de soi cu care se mândrește acum crama, în țară și în lume. În limita locurilor disponibile pentru rezervare sunteți așteptați cu toții mâine, pe terasa Rapsodia, cea mai încăpătoare din oraș, cu peste 120 de locuri – în condițiile actuale.
„Suntem tineri, suntem entuziaști, avem deja o echipă unită ca o familie și vrem să rescriem experiența Rapsodia, să o ducem la un alt nivel. Am lucrat în ultimele zile la reamenajarea terasei astfel încât să putem oferi condiții excelente chiar în contextul de astăzi Am lucrat la meniu, care rămâne unul rafinat, dar l-am îmbogățit și am adăugat preparate unice, pe gustul oricărui gurmand. Vă așteptăm pe toți, începând de mâine după-masă, ora 18.00, alături de noi. Am pregătit mici surprize pentru primii clienți, iar cei care vor vrea să afle povestea vinurilor de la Crama Jelna au ocazia să savureze unul dintre cele cinci vinuri prezentate în compania lui Darius Pripon, care va purta un dialog cu toți cei care vor dori acest lucru. Date fiind condițiile de astăzi și capacitatea limitată a terasei, îi rugăm pe toți cei care vor să fie alături de noi să ne sune din timp pentru rezervare, astfel încât toată lumea să fie la masă și să se bucure de noul meniu și noua atmosferă, alături de noi”, a declarat Alexandra Cioarba, noul manager, pentru Bistrițeanul.ro.
Vă puteți lua și copiii la marea deschidere de mâine și oricând vreți să ieșiți în oraș alături de ei, le-au fost pregătite activități care să-i țină fericiți și ocupați în timpul mesei. Copiii au de altfel și o parte dedicată lor în meniu, astfel încât și experiența lor să fie una memorabilă pe terasa Rapsodia.
Gurmanzii nu trebuie să rateze noul meniu, total schimbat față de ceea ce erați obișnuiți. Mai rafinat, mai complex, cu preparate inedite și rare, dar pe gustul oricui, indiferent care ar fi preferințele culinare.
În deschidere, la Antreuri puteți comanda, de exemplu, un tartar din mușchi de vită, într-o interpretare proprie a noii echipe de bucătari de la Rapsodia, sau o măduvă de vită coaptă lent, cu usturoi, lămâie, ulei de măsline și roșii cherry. Salata cu ardei copți și brânză de capră sau salată de mușchi de vită sunt noutățile de la capitolul Salate, iar supele cremă de hribi și cea de broccoli cu gorgonzola și nuci se regăsesc în noul meniu, alături de ciorba de burtă sau cea țărănească de văcuță. Paste cu mușchi de vită și ciuperci de pădure sau paste al pesto cu parmezan și nuci caju sunt noile surprize din categoria dedicată iubitorilor de paste. „Surf and turf cu mușchi de vită și inel de calamari, crevete și tentacul de caracatiță cu ratatouille de legume” ori „Puiul Coquelet cu bănuți de cartofi aromatic și ierburi cu sos de usturoi sau un șnițel vienez cu sos de ardei copt și piure de cartofi” sunt recomandările bucătarului pentru un prânz copios sau o cină cu prietenii. Iar pentru cei care iubesc deserturile, panacota din lapte de cocos cu oreo este supriza din noul meniu, iar cheesecake-ul fin poate fi servit cu sos de fructe de pădure sau crem anglaise, cum vreți. În meniu vă așteaptă să le descoperiți și savurați alte zeci de preparate.
Un Like dat paginii de Facebook – Restaurant Rapsodia – vă va ține la curent cu toate noutățile și surprizele lunare pregătite în meniu. Rezervările se pot face la telefon: 0737377328