Un bistrițean s-a prezentat la show-ul culinar Chefi la Cuțite, pregătit să… sucească lucrurile. Acesta le-a oferit chefilor cuțite… cu mesaje personalizate. Iar în farfurie le-a pus o labă… de urs!
Un vânător din Bistrița, gestionar al celui mai mare fond de vânătoare, a ajuns la emisiunea Chefi la Cuțite.
Acesta a vrut să-i impresioneze pe chefi cu un preparat… mai neobișnuit. Autodidact, în ce privește acest preparat, Dragoș Hârjoabă a pus pe farfurii, spre degustare, labă de urs.
Chef Sorin Bontea a fost cel care a ghicit ce este în farfurie.
Dragoș a venit și el pregătit să ofere cuțite chefilor. Cuțite de vânătoare, frumoase, imprimate cu mesaje personalizate. Pentru fiecare cuțit primit, a oferit și el unul în schimb.
Dumitrescu a primit cuțitul pe care era imprimat textul „Cuțit de despicat firul în patru”.
Bontea a primit cuțit cu mesajul „Succesul în bucătărie e ca în pat. Ori dai totul din tine, ori angajezi pe altul”.
Scărlătescu a primit cuțitul cu mesajul „Gătitul e o artă, ca sexul. Dacă pui limba, nu poate da greș”.
Cum au reacționat chefii la vederea și degustarea preparatului, dar și glumele bistrițeanului, puteți urmări AICI