Comisarii Protecției Consumatorului BN au chemat reprezentanții HORECA la discuții. Celor 44 de agenți economici participanți li s-au prezentat ”lecții de conduită” și avertismentele aferente.
Întâlnire de gradul ZERO ieri, la Prefectura Bistrița. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului BN a chemat reprezentanții HORECA la discuții.
Au fost 44 de agenți economici, din tot județul, care au răspuns invitației. Discuțiile au fost punctuale, pe diferite aspecte, astfel încât fiecare să știe ce are de făcut.
”Acțiune de consiliere și informare în domeniul HORECA cu reprezentanți din tot județul. În cadrul întâlnirii au fost abordate subiecte precum modul de depozitare al alimentelor, spațiile de refrigerare, fluxul tehnologic dar și meniurile unităților de alimentație publică” a transmis OJPC BN pe Facebook.
Deși cei prezenți la discuții și-au notat lucrurile esențiale, OJPC BN a transmis REGULILE care trebuie respectate, astfel încât și cei care nu au putut ajunge ieri, să le cunoască.
Informațiile acestea trebuie respectate de către operatorii din domeniul HORECA. Iar consumatorii pot verifica dacă se respectă, iar în caz contrar pot transmite acest lucru către OJPC BN.
REGULI de respectat: