Cel mai savurat show culinar este din nou pe micile ecrane. Sezonul VII – Chefi la Cuțite aduce în fața telespectatorilor povești unice, preparate care mai de care mai interesante și momente hazlii cu cei trei chefi. Printre concurenții care au fost jurizați până acum a fost și bistrițeanca Ioana Hangan. AFLĂ ce au decis cei trei jurați când i-au văzut preparatul:
Milioane de români urmăresc, de câteva săptămâni încoace, îndrăgitul show culinar Chefi la Cuțite. Cel de-al VII-lea sezon vine cu noi provocări, povești de viață, preparate inedite și momente hazlii cu cei trei chefi.
Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au jurizat, până acum, zeci de concurenți. Printre ei, și o bistrițeancă.
„La preselecții au fost foarte încântați de pâinea noastră din făină de alac. Iar în fața chefilor am gătit file de păstrăv cu tapenadă din măsline”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Ioana Hangan Pudilic.
Jurizarea preparatului ei a fost cu peripeții. Chef Florin Dumitrescu, pasionat de îndoirea furculițelor, s-a accidentat.
[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=1DNPs0RAdVk&feature=youtu.be” /]
Preparatul bistrițencei a fost apreciat de chefii Sorin Bontea și de Cătălin Scărlătescu. Cele două cuțite primite i-au asigurat Ioanei Hangan un loc în Bootcamp. Aceasta își dorește să facă parte din echipa chefului Sorin Bontea.
Despre Ioana Hangan și bucatele excepționale ce ies din mâinile ei, în cadrul atelierului de pâine tradițională de pe Bârgău, puteți reciti AICI și aici:
FOTO: Raiul cornuleţelor cu magiun, la Crăciun în Bistriţa-Năsăud
Turiștii din întreaga țară, „îmbiați” să vină în Bistrița-Năsăud cu pâine împletită de pe Bârgău