Vă este poftă de niște raci, homari, păstrăvi sau bibani, pregătiți ca la carte, de bucătari pricepuți? Ei bine, le puteți gusta pe toate, pe săturate, în acest weekend, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, la Festivalul Fructelor de Mare!
În acest sfârșit de săptămână, din 7 până în 9 iunie, bistrițenii vor avea ocazia să ia parte la un adevărat festival al fructelor de mare!
Bucătarii pricepuți de la Prăvălia cu raci și-au propus să-i răsfețe pe toți iubitorii fructelor de mare cu delicatese una și una, gătite chiar sub ochii lor.
Oferta este pe cât de generoasă, pe atât de ispititoare: raci, homari, calamari, midii, creveți, king crab, scoici, caracatiță, scrumbie, dorada, păstrăv, biban, paella, rapane, hamsii și pui de baltă.
Puteți să le savurați chiar pe Pietonal, la mesele pe care organizatorii le pun la dispoziție, sau le puteți lua la pachet și să le faceți o surpriză celor dragi.
Așadar, de vineri și până duminică, între orele 12:00 -22:00, sunteți așteptați să testați armonia gustului și savoarea fructelor de mare!