10.2 C
Bistrița
miercuri, aprilie 2, 2025

Originar din Beclean, s-a perfecționat la Londra și a cucerit jurații de la Chefi la Cuțite

A muncit mult, ba chiar foarte mult. Și a hotărât să își verifice talentul, supunându-și preparatul la o aspră jurizare. „De ce să ai emoții, când știi ce ai pus în farfurie?”, a fost întrebarea adresată beclenarului chiar înainte de ridicarea cloșurilor.

De loc este din micuțul oraș de pe Someș. Dar Andrei Balazs a plecat la Londra unde a lucrat chiar și la restaurante cu stele Michelin.

S-a decis să-și măsoare nivelul, supunând preparatele sale la criticile sau aprecierile papilelor gustative a trei chefi români.

Astfel, în această seară, beclenarul a apărut pe micile ecrane, în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite.

„De ce să ai emoții, când știi ce ai pus în farfurie?”, a fost întrebarea chef-ului Dumitrescu, înainte de ridicarea cloșurilor.

Dacă a obținut cuțite sau nu, dar și ce au avut de spus chefii despre preparatul lui, puteți vedea AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM: Dacă e primăvară, e timpul pentru o verificare tehnică de sezon

Dacă e primăvară, e timpul pentru o verificare tehnică de sezon. Alege întotdeauna un Centru de Service Autorizat Mercedes-Benz, pentru a beneficia de cele mai bune servicii auto pentru mașina ta, efectuate de profesioniști. Ofertă specială, la Materom:

Degustări dulci pentru evenimente, la Cofetăria Cristina, oricând, cu programare! DISCOUNT pentru cei care încheie contracte în Aprilie

Ce veste bună! Acum, la Cofetăria Cristina poți programa oricând îți permite programul o degustare pentru...

Se fac angajări la Crama Veche, Amicii Building, Fan Courier, Ideal Print! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută barman, Ajutor bucătar, Pizzer, ospătar și femeie pentru curățenie.  AMICII BUILIDNG angajează Contabil cu experiență, dedicat și orientat spre performanță, iar Ideal Print caută Graphic Designer. Noi locuri de muncă - la Ideal Print, Fan Courier, STEWO PLAST Năsăud și GB Instaplan, Oferta completă, mai jos: