0.8 C
Bistrița
vineri, noiembrie 22, 2024

Originar din Beclean, s-a perfecționat la Londra și a cucerit jurații de la Chefi la Cuțite

A muncit mult, ba chiar foarte mult. Și a hotărât să își verifice talentul, supunându-și preparatul la o aspră jurizare. „De ce să ai emoții, când știi ce ai pus în farfurie?”, a fost întrebarea adresată beclenarului chiar înainte de ridicarea cloșurilor.

De loc este din micuțul oraș de pe Someș. Dar Andrei Balazs a plecat la Londra unde a lucrat chiar și la restaurante cu stele Michelin.

S-a decis să-și măsoare nivelul, supunând preparatele sale la criticile sau aprecierile papilelor gustative a trei chefi români.

Astfel, în această seară, beclenarul a apărut pe micile ecrane, în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite.

„De ce să ai emoții, când știi ce ai pus în farfurie?”, a fost întrebarea chef-ului Dumitrescu, înainte de ridicarea cloșurilor.

Dacă a obținut cuțite sau nu, dar și ce au avut de spus chefii despre preparatul lui, puteți vedea AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Noua colecție de iarnă, la DYA Cool Fashion: Se poartă gecile și paltoanele cu gulere de blană! Găsiți inclusiv mărimi mari 6XL sau 60-62

Magazinul DYA COOL FASHION este cunoscut în rândul bistrițencelor că aduce haine de calitate, elegante sau...

MATEROM AUTOMOTIVE angajează Facturist organizat și atent la detalii

Compania MATEROM AUTOMOTIVE este în căutarea unui Facturist organizat și atent la detalii, pentru a se alătura echipei noastre. Vei fi responsabil/ă de gestionarea activităților legate de facturare, înregistrarea documentelor contabile și menținerea unei comunicări eficiente cu clienții și colegii.

O armă reală – PREMIUL oferit de Poligon Tactical Defense Bistrița la concursul care marchează primul an de existență

Singurul poligon de trageri indoor din județ s-a deschis acum un an, la Bistrița. Dar băieții...