Tehnologii și specialiștii în procesarea cărnii de la Agro-Ardeal, ferma și abatorul de la Orheiu Bistriței, lucrează la foc continuu să scoată produse preparate integral din carne, fără a folosi E-uri, doar sare și condimente clasice. După ce la începutul lunii Decembrie au lansat un salam de vită făcut din carne macră și cu condimente naturale, care s-a bucurat de un real succes, având și un preț excelent – 8 lei/ 400 grame, acum anunță lansarea pe piață a unui nou produs – SALAM NEMȚESC CRUD MATURAT. Provocarea la acest produs a fost să respecte tradițională săsească din zona Bistriței, care i-a inspirat. Le-a ieșit, de miercuri noul produs va fi găsit în toate magazinele Agro Ardeal din județ și din țară.
„Pentru un astfel de produs se lucrează săptămâni la rând până găsești rețeta perfectă. Suntem mândri de gustul deosebit pe care îl are noul produs SALAM NEMȚESC CRUD MATURAT, din sută la sută carne de porc. Ne-am inspirat în realizarea lui dintr-o rețetă veche, săsească, din zona Bistriței. Pentru prepararea a 100 grame din acest salam folosim 120 grame de carne de porc. La fel ca și la salamul de vită, care s-a bucurat de un real succes printre clienții noștri, am folosit doar condimente naturale, clasice. De miercuri, 11 Decembrie, și acest produs poate fi cumpărat din magazinele noastre, la un preț de 11 lei un baton de salam de 400 grame”, a declarat Ionel Peica, administratorul Agro-Ardeal, pentru Bistrițeanul.ro.
Mai multe despre salamul din carne de vită lansat recent de Agro-Ardeal puteți citi aici:
(P)