În fața chef-ului Nina Rus stă o provocare: gătitul în Serbia, la concursul „Vojvodina Cup”. Pe lângă cele trei probe în care va găti, are și o probă – prezentare, unde a dus, de acasă, bunătăți tradiționale. Speră să câștige, bazându-se pe un „ingredient” special.
Bistrițeanca Nina Rus a cucerit inimile românilor, încă din cadrul show-ului „Chefi la cuțite”. Apoi, a cucerit românii și lumea întreagă cu preparatele sale inedite. De azi, până luni, încearcă să cucerească și inimile celor din Serbia.
Chef-ul din Romuli reprezintă România la „Vojvodina Cup”, în Novi Sad. Din echipa României mai fac parte chefii Clyde Nemeș, Liliana Homocea și Mihaela Ulman.
„Voi avea de gătit un preparat tradițional din zona Vojvodina. O altă probă va fi gătirea unui preparat modern din zona Vojvodina. Și nu scap nici de desert, tot specific zonei Vojvodina”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, chef Nina Rus.
O altă „probă” va fi expoziția de patiserie. Pentru aceasta, romuleanca a dus de acasă, multe feluri de pâine și patiserie tradițională. Celelalte trei probe sunt însă o provocare. Am emoții foarte mari! Dar mă bazez pe gustul meu. Acesta este ingredientul secret cu care vreau să câștig. Mă bazez foarte tare pe gustul meu!”, a concluzionat Chef Nina Rus.