Bistrițeanul Petru Brendea a pus bazele primei distilerii din țară autorizată să producă coniac, fiind distins cu medalia de aur la Vinarium International Wine Contest, în 2022. Pentru Brendea vă așteaptă acum cu o gamă specială de spirtoase, pentru o masă cu dichis de Paște.
Vinarsul Brendea a participat la trei concursuri internaționale în 2015, 2016 și 2018. cucerind medalia de argint. În 2022, coniacul XO marca Brendea a fost distins cu medalia de aur.
„Este o băutură alcoolică nobilă, pentru oameni nobili. Are culoarea chihlimbarului, iar buchetul și gustul sunt deosebit de plăcute. Se obține exclusiv din vin alb, iar pentru învechire se folosesc butoaiele din stejar”, povestea Petru Brendea pentru Bistrițeanul.ro.
Cu atât mai mult merită să-l aveți pe masa de Paște, alături de celelalte bunătăți tradiționale care să vă însenineze sărbătorile.
Oaspeții tăi vor fi impresionați de coșul tradițional TRIO sau cadourile tradiționale personalizate.
Iar din oferta Brendea & Sons nu lipsesc sortimentele de țuică precum țuica de pere pipărate sau țuica de gutui, palinca de pere Williams sau țuica de prune bistrițene.
Pentru a achiziționa coniacul „de Bistrița” sau celelalte produse ale distileriei Brendea & Sons puteți comanda direct pe site-ul www.brendea.ro sau la numărul de telefon 0745.549.839.
Detalii despre fascinanta licoare puteți reciti accesând linkurile de mai jos:
Coniacul Brendea, distins cu Medalia de Aur, la Vinarium Internațional Wine Contest