Bistrițenii au stat aseară cu sufletul la gură, când, în bucătăria Masterchef a gătit Marius Gălan. Preparatul „Cotlet de berbecuț cu legume la tigaie” nu i-a impresionat îndeajuns pe jurați.
Show-ul PRO-TV „Masterchef” este în plină derulare. Sute de concurenți au dat probe pentru a reuși să ajungă în bucătăria emisiunii. Printre concurenții ce ar fi avut șansa de a ajunge în bootcamp s-a numărat și bistrițeanul Marius Gălan. Acesta a uimit jurații, la preselecții, cu un preparat inedit: lubeniță prăjită în pastă de jumări.
Cei 64 de concurenți rămași în urma preselecțiilor au fost împărțiți în 8 grupe, Marius Gălan făcând parte din echipa trei. Dintre aceștia, doar 20 vor face parte din echipa finală.
Aseară, primele echipe au avut diferite provocări. Marius a gătit cotlete de berbecuț cu legume la tigaie.
În urma jurizării celor șase preparate ale echipei trei, Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au ales doar doi concurenți.
„Dintre cei șase concurenți, îi rog să poftească mai în față pe următorii concurenți: Marius, Karina, Nicolai și Alexandru. Unii dintre voi plească acasă, unii rămân aici. În bucătăria Masterchef vor merge Ionela și Sebi. Ceilalți, lăsați șorțurile și plecați acasă. Dar continuați să gătiți”, a fost decizia celor trei chefi.
Puteți urmări momentul AICI.
Internauții nu s-au arătat de acord cu decizia chefilor.
„Am crezut că ei patru rămân. Nu mi s-a părut prea corectă jurizarea”, au postat aceștia în mediul online.