După Valea Bârgăului, a venit vremea orașului-stațiune să-și deschidă punct gastronomic local. Sanda Mariana din Sîngeorz-Băi a fost cea care și-a luat inima în dinți și le va oferi turiștilor și gurmanzilor care-i trec pragul mâncare ca la mama acasă.
Orașul –stațiune Sîngeorz Băi are al treilea punct gastronomic din județ. Anunțul a fost făcut de Asociația GAL Lider Bistrița-Năsăud:
„Nu putem decât să fim mândri de înființarea și atestarea primului punct gastronomic din teritoriul nostru. Acesta este al doamnei Sanda Mariana din Sângeorz-Băi, dar și al localnicilor, al turiștilor și al fiecărui trecător care alege să poposească puțin în zonă”, notează Grupul de Acțiune Locală.
Punctul gastronomic se numește Sanda lu` Mărișica, iar pe Facebook puteți vedea cu ce vă așteaptă Sanda Mariana. Printre bunătățile promovate se numără sarmalele, ciorba de fasole cu afumătură, pâinea tradițională sau mămăligă cu brânză și tochitură.
Acesta este al treilea punct gastronomic din județ,după ce primele două s-au inaugurat la scurt timp unul de celălalt, pe Valea Bârgăului.