Toamna aceasta e …altfel! Și-a schimbat parfumul și miroase a lapte și scorțișoară! Fierbinți și puse împreună într-o ceașcă, numai bune de savurat. Cu ceai de ghimbir sau o cafea, servite în timp ce stai la Gelateria Aniela, cuibărit într-o pătură pe terasă sau înăuntru, la căldurică! Bineînțeles le poți găsi puse și separat, în preparate calde sau reci, depinde de poftele pe care le ai.
Ne-am obișnuit ca toamna să aibă miros de mere, pere, prune și gutui… Dar Aniela provoacă până și anotimpurile să-și mai iasă din tipare!
Așa că toamna aceasta a acceptat provocarea și și-a schimbat mirosul! E cu lapte și scorțișoară! Puse împreună sau separat în bunătățile de la Gelateria Aniela.
Le poți găsi în preparate noi, gândite să te poarte peste mări și țări. Adăugate într-un ceai fierbinte sau amestecate cu turmeric, ghimbir și miere, astfel încât de la prima înghițitură să ajungi în zone Asiatice.
Pentru zilele mai friguroase, găsești suc de mere infuzat cu ghimbir și aromatizat cu condimente de iarnă, astfel că dacă închizi ochii poți vizualiza fulgi de argint ce acoperă încet pământul.
Micul dejun îl poți servi la Gelateria Aniela. Aici, laptele stă la baza unui preparat din iaurt grecesc, cu fructe confiate, numai bun de servit pe post de prima masă din zi.
Scorțișoara pune „punctul pe i” în combinația de pere fierte în vin, cu portocală, amaretti și înghețată.
Iar prăjitura de morcov și cheesecake-ul de fistic sunt asezonate cu sosuri și creme care provoacă o adevărată explozie de gusturi pe cerul gurii.
Bineînțeles, la Gelateria Aniela găsiți în continuare mărul copt cu scorțișoară, vedeta toamnei trecute, sau waffles-urile cu caramel și înghețată.
Toamna aceasta e cu gust de lapte și scorțișoară! Și se savurează la Gelateria Aniela, pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, la doi pași de Centrul Istoric.