Amatori de fructe de mare și carne de vită, deopotrivă, dar până acum…separat? Ei bine, atunci musai să răspundeți provocării lansate de beef master Radu Zărnescu, care alături de Colina Restaurant& Events și-au propus să așeze alături carnea premium de vită și fructele de mare într-un spectacol culinar de excepție, care va avea loc în Unirea, chiar în acest weekend.
Colina Restaurant & Events – din cartierul bistrițean Unirea – sub îndrumarea beef master Radu Zărnescu au provocări mari pentru gurmanzi! În acest weekend vor să vă convingă că vita premium merge de minune cu fructele de mare.
Și o vor face în cadrul evenimentului Surf&Turf, care va avea loc în 7 și 8 septembrie la Colina Restaurant & Events, din Cartier Unirea 445/A.
Palmaresul chefului Radu Zărnescu este impresionant, iar piesa de rezistență este locul al III-lea obținut la nivel mondial în cadrul prestigiosului concurs World King Chefs Cooking, din anul 2019, din Japonia.
Combinațiile spectacol cu care vă provoacă Radu Zărnescu sunt, fiți atenți: T-Bone Steak & octopus; Chuck Roll Steak & Saint Jacques; Flap Steak & Black Tiger Shrimp; Black Angus Smoked Brisket sau Seafood Premium Mix.
Evident, la toate preparatele lor vor fi folosite fructe de mare premium, dar și carne de vită premium, de la producătorul și procesatorul local Turma.
Spectacolul culinar va începe la ora 17:00.
Meniul costă 200 de lei de persoane și include o degustare din toate specialitățile, la care se adaugă și un pahar de vin.
Rezervați-vă locul din timp la numărul de telefon: 0742039966.