13.2 C
Bistrița
vineri, martie 14, 2025

FOTO: Dacă vrei să transformi desertul în artă nu rata masterclass-ul cu maestrul cofetar Alina Bejan de la Dulciuri De Zece! Luna viitoare, la Bistrița!

Visul tău este să creezi torturi spectaculoase și totodată delicioase? Acum ai șansa! Alina Bejan, maestrul cofetar care se află în spatele deserturilor savurate la evenimente, cunoscute de bistrițeni sub brand-ul „Un Dulce De Zece”, organizează luna viitoare un masterclass de cofetărie, unde ai ocazia să înveți tehnici avansate de preparare și secretele celor mai gustoase torturi. Cursul se va desfășura în Bistrița, pe parcursul a două zile, în perioada 5-6 aprilie.

Ești pasionat de cofetărie, ai cunoștințe medii în acest domeniu și vrei mai mult? Luna viitoare ai ocazia să te perfecționezi aflând pas cu pas toate secretele torturilor de la Alina Bejan, maestrul cofetar din spatele delicioaselor „Dulciuri De Zece”.

Acesta organizează, în perioada 5-6 aprilie, la Bistrița, un masterclass destinat persoanelor cu baze medii în cofetărie, ocazia perfectă să înveți cum să creezi, să asamblezi și să decorezi torturi delicioase și aspectuoase pentru evenimente sau pentru cei dragi.

Cursul se desfășoară în Bistrița, pe parcursul a două zile, cu programul 8.30-16.30, iar a doua zi, de la 8.30 până la finalizarea acestuia.

Alina Bejan vă va ghida pas cu pas pentru a pregăti nu mai puțin de șase tipuri de torturi diversificate (Tort Exotic, Tort Amandina, Tort Doboș, Tort Kinder felie de lapte, Tort cu ciocolată – fructe roșii – vanilie, Tort Ferrero Rocher) plus două torturi etajate – Spring Kiss și Smarald.

La finalul cursului veți primi o diplomă de participare, un rețetar cu toate informațiile necesare, precum și fotografii profesionale.

De asemenea, veți fi răsplătiți cu o degustare din deliciile preparate, dar și cu un pachet pentru acasă, numai bun de împărțit cu cei dragi.

Pentru a vă înscrie, dar și pentru a afla mai multe detalii, puteți suna la numărul de telefon 0743 852 296.

Alina Bejan a decis să pășească în arta cofetăriei în urmă cu 6 ani, iar anul trecut, în aprilie, a organizat primul curs celor pasionați de acest domeniu.

De atunci și până în prezent, ea a susținut nu mai puțin de 7 cursuri destinate adulților, iar 11 copiilor, pe care i-a îndrumat, pas cu pas, să descopere secretele unui dulce perfect.

Tânâra a învățat să prepare deserturi la un restaurant din Boston, în timpul studenției, iar în ultimii ani a participat la numeroase cursuri private de profil din țară, la cursul de Trainer organizat de Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, dar și la cel de cofetar-patiser, acreditat de Ministerul Educației și Cercetării.

Cu un LIKE dat paginii de Facebook Un Dulce De Zece rămâneți la curent cu toate noutățile și minunățiile care ies din mâinile Alinei.

Întreaga sa poveste o puteți afla din materialul de mai jos:

FOTO: Alina Bejan, inginera care a învățat să prepare deserturi tocmai în Boston! Visează la o cofetărie, în Bistrița, cu „Dulciuri De Zece”

 


 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Grill StopBistrița: Ciolan de porc ROTISAT și platouri generoase, pentru o masă copioasă alături de familie sau prieteni

O masă copioasă alături de familie sau de prieteni se poate organiza imediat. Grill StopBistrița pregătește...

Vizibilitate perfectă, siguranță sporită!

MATEROM AUTOMOTIVE Bistrița - Dealer & Service Autorizat Škoda, lansează o ofertă specială pentru posesorii de automobile Škoda fabricate între 2018 și 2020:

Clinica Sanovil angajează kinetoterapeut, Centrul Micul Prinț caută psiholog. Noi locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Clinica SANOVIL Bistrița angajează Kinetoterapeut, iar Centrul Micul Prinț caută psiholog / psihopedagog. Pleșcăviță Bistrița are nevoie de personal Fast Food. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Restaurant Arena by Casa EMA, EUROCOMPOZITE, Michaela’s Brasserie, EXAUDIT Contabilitate și AMICII BUILDING.