Gavrilă Albert ne uimește din nou cu fotografii spectaculoase, de data aceasta făcute la „ciupercăreală”, în Munții Bârgăului și Munții Călimani. Printre ciupercile pe care le-a întâlnit pe traseu se numără gălbiorii, hribii, dar și o mulțime de alte soiuri care nu sunt comestibile.
Gavrilă Albert ne prezintă constant, pe pagina sa de Facebook, frumusețile care ne înconjoară.
În acest sfârșit de săptămână a făcut o nouă drumeție prin Munții Bârgâului și Munții Călimani și s-a întors acasă cu o „captură” generoasă de ciuperci, în special gălbiori.
Pe traseu a mai întâlnit hribi, dar și o mulțime de soiuri de ciuperci care nu sunt comestibile.
Acesta a surprins prin obiectivul aparatului foto peisaje de vis, flori minunate și câțiva cai care se înfruptau din iarba verde.
Multumim stimabile pentru imaginile si informatiile primite.