Bistrițeanul Marius Gălan a participat zilele trecute la emisiunea Masterchef de la PRO TV. Acesta i-a surprins pe cei trei jurați cu un preparat inedit: lubeniță prăjită în pastă de jumări.
Bistrițeanul Marius Gălan, câștigătorul competiției „Încinge grătarul, că-mi sare muștarul”, de la PRO TV, a participat zilele trecute la Masterchef, emisiune difuzată pe același post.
Acesta a pregătit un preparat inedit: lubeniță prăjită în pastă de jumări.
Întrebat de cei trei jurați – Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu – cum i-a venit ideea unei astfel de preparat, Marius Gălan a explicat că „aveam acolo la hală un pepene și m-am gândit cum să-i dăm alt gust. Toată lumea e sătulă să mănânce pepenele așa cum este”.
Recent, acesta a inaugurat primul punct gastronomic local lângă Bistrița, în zona fostei ferme Slătinița.
Punctul gastronomic se numește „Finca Gălan”, numele fiind inspirat din limba spaniolă.
Marius Gălan i-a impresionat cu preparatele sale și pe Pavel Bartoș și Horia Brenciu, prezenți toamna trecută la emisiunea „La Măruță”, moderată de Cătălin Măruță.
Marius Galan, „Regele Grătarului”, i-a ispitit cu bucatele sale pe Pavel Bartoș și Horia Brenciu