România este prezentă zilele acestea la expoziția internațională „Săptămâna Verde 2025” de la Berlin cu mai multe produse tradiționale. Printre acestea se numără și Ceafa Nobilă de Bistrița de la TURMA, un deliciu preparat cu grijă și măiestrie din mușchiul cefei de mânzat.
Țara noastră participă zilele acestea la cel mai important târg internațional de produse alimentare, agricultură și horticultură, care se desfășoară la Berlin.
La standul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale este expus, printre alte produse autentice românești, și un deliciu fabricat în orașul nostru: Ceafa Nobilă de Bistrița de la TURMA.
„Ceafa Nobilă de Bistrița – un produs autentic din inima Transilvaniei – prezent la standul MADR de la Berlin!
În tradiția și istoria orașului Bistrița, un nou produs excepțional se pregătește să își facă loc pe harta calității europene! Ceafa Nobilă de Bistrița este un deliciu preparat cu grijă și măiestrie din mușchiul cefei de mânzat, crescut cu pasiune în această zonă binecuvântată de natură.
În viitor, acest produs de excepție își va urma drumul spre înregistrarea pe sistemul de calitate european, aducând în prim-plan tradițiile locale și angajamentul pentru calitate!„, explică reprezentanții Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Expoziția internațională „Săptămâna Verde” se află la cea de-a 89-a ediție și are loc în perioada 17- 26 ianuarie.