Din ingrediente naturale, atent alese și ametecate cu multă pasiune, din cuptor ies acum și prăjituri! Cei de la Delice Pan pun apoi tot atâta pasiune în pregătirea cremelor, a umpluturii pe bază de fructe proaspete sau nuci crocante. Iar în final… îți lasă gura apă!
Pâinea cu crustă crocantă și miez moale, proaspăt ieșită din cuptor, cornulețele rumene, cozonacul cel pufos, pasca cu brânză sau rulourile delicioase cu vanilie au atras clienții ca un magnet în magazinele Delice Pan.
Văzând pofta de dulce a clienților, în spatele ușilor închise, cei de la Delice Pan au pregătit și perfecționat rețete care să satisfacă toate gusturile!
Apoi și-au deschis ușile și au îmbiat clienții cu primul produs de cofetărie: Entremetul cu mousse de ciocolată, pralină nucă și inserție de pară.
Nu doar că aspectul îți lăsa gura apă, dar și gustul este unul pe măsură.
Iar asta nu a fost tot. Odată cu mousse-ul au fost introduse în meniu și alte bunătăți cu fructe, cafea, miere, ciocolată și mentă, cocos, lămâie, etc.
Cei de la Delice Pan au pregătit și torturi, venind cu o gamă largă de bunătăți pentru toate gusturile și toți pofticioșii.
S-au aventurat mai nou și în arta Maccarons, bucurându-și clienții cu un amestec de culoare, aromă și textură.
Pasionații acestor delicatese pot alege un „curcubeu” sau unul dintre sortimentele cu zmeură, cocos, portocale, menta, fistic sau migdale.
Astfel, dacă iubiți dulciurile și vă doriți ceva de calitate, apelați cu încredere la cei de la Delice Pan.
Comenzile se fac
– la numărul de telefon: 0785 449 007
– la adresa de email: [email protected]
Acestea se ridică personal, de la Sediul Cofetăriei – Tiha Bargaului, Nr. 106B!
Ca să vedeți ce bunătăți mai au, puteți urmări pagina lor de Facebook Delice Pan. Puteți să vizitați și site-ul cofetăriei: http://www.delicepan.ro/.