Se anunță un coctail party cu totul special, mâine – sâmbătă, 25 iunie – la Taverna Dogarilor! Sourav Buny, bucătarul sosit din India la Bistrița de câteva luni de zile, are de gând să ne răsfețe cu delicioase deserturi preparate după rețete din India!
Nu aveți voie să ratați mâine, 25 iunie, petrecerea de la Taverna Dogarilor! Are toate ingredientele unei distracții de noapte, iar bucătarul sosit aici din India are de gând să ne surprindă cu rețete deosebite.
„Primul meu job a fost direct în bucătărie, la restaurantul unchiului meu, în Goa. Bineînțeles, am început cu spălatul pe jos și spălatul vaselor. Apoi am trecut la curățat legume și fructe. Ulterior, am învățat cum să gătesc”, povestea Buny, anul trecut pentru Bistrițeanul.ro.
Deși a lucrat și într-un restaurant în care se găteau preparate japoneze și coreene, Buny a rămas „fidel” stilului indian. „Am gătit exclusiv mâncare indiană. Nu am încercat să gătesc și altceva, chiar dacă aș fi avut ocazia”, povestea bucătarul indianul.
Buny, bucătarul indian de la Taverna Dogarilor, vrea să ne îndrăgostim de mâncarea picantă
Mâine își va surprinde oaspeții de la Taverna Dogarilor cu preparate „decupate” din renumitele meniuri ale Indiei. Adică iaurt și fructe din belșug, în combinații cuceritoare:
„Avem parte de cocktail-uri, deserturi pe bază de fructe, iaurturi și granola fără zahăr, care vă vor răcori după-amiaza și seara exact pe placul vostru”, a anunțat managerul Honoria Rațiu de la Taverna Dogarilor.