Salata de icre cu crap preparată la Păstrăvăria Rin, de chef Nina Rus, a trecut la nivelul următor. Dacă până acum a avut un succes enorm pe plan local și național, a venit timpul ca aceasta să fie recunoscută și apreciată la nivel european.
Începând cu data de 30 septembrie 2021, salata de icre cu crap, rețetă proprie a Ninei Rus, este brevetată la nivel european.
Chef Nina Rus se poate lăuda cu numeroase preparate din pește. Cuibul de păstrăv, conserva de păstrăv în ulei picant sau cârnații din păstrăv afumat sunt doar câteva din preparatele cu care Nina își răsfață clienții.
Pentru că sunt mulți doritori care vor să se bucure de bunătățile Ninei Rus și acasă, nu doar la locația Păstrăvăriei Rin din Romuli, aceasta a găsit o modalitate noua pentru a-i mulțumi pe toți. Se lucrează la un magazin virtual, prin intermediul căruia produsele păstrăvăriei vor putea ajunge pe mesele tuturor mai ușor. După data de 10 octombrie, va fi liber la comenzi online, conform spuselor Ninei Rus.
Pânâ atunci, Nina are un mesaj pentru toți cei care au contribuit la succesul salatei de icre cu crap, atât de celebra: „Mulțumim celor care sunteți deja fani, ori ați degustat minunata noastră salată brevetata!”.
Ma nu mai stalciti si nu va mai bateti joc de limba asta romana. Ce-i ala ” CHEF ” ? In ” Jurnalul de meserii ” … nu exista asa ceva. Daca doamna , care merita toata stima si simpatia de altfel, doreste ” pramariri , laude si osanale ” EU O SA-I ZIC MAISTRU BUCATAR , ca asa este in limba romana !
Din partea mea aveți un 10+ pe mâncarea și degustări meritați din plin 🙂